Wat is jouw droom ?

Wat is jouw droom ?

Ik heb een droom, een droom waarvan IK WEET dat hij REALITEIT gaat WORDEN.  De vraag is zelfs niet wanneer, dat is niet belangrijk.  Het zal gebeuren op het moment dat IK er klaar voor ben.  Dat kan snel zijn maar evengoed nog jaren duren. Dat hangt helemaal en volledig van MEZELF af !

Als ik blijf GROEIEN en de STAPPEN neem waarvan ik voel dat ik ze moet nemen, ook al is op dat moment helemaal niet duidelijk waarom, dan ga ik mijn ONGELIMITEERDE POTENTIEEL bereiken.  Het UNIVERSUM laat je steeds alleen de VOLGENDE LOGISCHE STAP ZIEN, meer niet. Je krijgt nooit het volledige pad te zien.  Dat maakt het heel spannend.  Je weet vooraf nooit wat de uitkomst gaat zijn.

Het vraagt een GRENZELOOS VERTROUWEN in het UNIVERSUM.

Ik heb 100 % VERTROUWEN en weet dat ik ALTIJD gesteund wordt.

Alles wat er in mijn leven gebeurd is tot nu toe (ook de negatieve ervaringen zoals het seksuele, psychische en fysieke misbruik dat ik onderging van mijn 6 tot 18de levensjaar) is MOETEN gebeuren omdat ik de persoon kon worden die ik nu ben.  Daar ben ik heel erg DANKBAAR voor.  Ik weet dat dit voor vele mensen raar klinkt want hoe kan je nu dankbaar zijn voor zoveel PIJN EN VERDRIET.  Als ik deze dingen niet had ervaren, zou ik nooit mezelf zijn gaan ontwikkelen en groeien zoals ik nu gedaan heb.

De mooiste lotusbloemen groeien uit de vuilste modder.

Veel van mijn klanten komen op 1 of ander moment in hun leven tot STILSTAND en STAGNEREN in hun GROEI.  Dan komen ze BIJ MIJ terecht.

Ze voelen dat ze een BELANGRIJKE STAP moeten nemen, maar hebben zoveel ANGST om uit hun COMFORT ZONE te komen, omdat ze niet weten wat er aan de andere kant van de ANGST ligt.  Voor hun is de comfort zone, die vaak helemaal niet zo comfortabel is (vb slechte relatie, zaak draait niet zoals ze zouden willen, ze hebben burn out,…) veilig en vertrouwd.  Ze weten wat ze ervan kunnen verwachten, het is VOORSPELBAAR.

Vaak blijven mensen jaren in deze comfort zone hangen.

Ze modderen maar aan en denken dat VERANDERING VOOR HUN NIET MOGELIJK IS.  Ze blijven jaren in een huwelijk dat hun niet gelukkig maakt terwijl ze heel goed voelen en beseffen dat ze veel gelukkiger zouden zijn zonder. Ze DURVEN NIET KIEZEN VOOR VERANDERING en dus blijven ze waar ze zijn.

Ze blijven zichzelf SUSSEN met de woorden :”Ja, maar het gras is niet groener aan de overkant” of “Het is overal iets”,… Ondertussen heb ik deze zinnen al zo vaak gehoord dat ze mijn STROT UITKOMEN.

Wat een hoop BULLSHIT !!!

Als jij niet kiest voor jezelf, gaat iemand anders je leven voor je bepalen !!!!

Laat die zin maar eens heel diep op je inwerken.

De GARANTIE dat het gras groener is aan de andere kant kan ik (en niemand) je geven.  De GARANTIE dat ik je WEL kan geven is dat je eindelijk terug gaat LEVEN, dat je je EIGEN KEUZES gaat maken en je LEVEN GAAT LEIDEN ZOALS JIJ DAT WIL !!!!

Soms hebben mensen letterlijk of figuurlijk een STEVIGE SCHOP ONDER HUN KONT nodig om eindelijk de volgende logische stap te nemen.

Dan kom IK op de proppen.  Als coach én ervaringsdeskundige (17 jaar in een relatie blijven die eigenlijk na enkele jaren al op was, geen actie durven ondernemen en ZWAAR DEPRESSIEF worden, VEEL TE DIK door alle emoties weg te vreten, dan eindelijk de moed hebben om de relatie te stoppen, nieuwe liefde tegenkomen en echtgenoot pleegt zelfmoord,… dat is mijn volwassen leven in een kleine notendop) ga ik je blokkades omtrent je comfort zone bloot leggen.  Ik ga MAANDELIJKS buiten MIJN EIGEN COMFORT ZONE omdat ik weet dat dit voor de MEESTE GROEI zorgt en groei zorgt voor SUCCES !

Ik ga je als coach laten ervaren waarom je in je comfort zone wil blijven en ook waarom je de nodige stappen moet zetten om eruit te komen.  Ik ga je hierbij, stap voor stap helpen.

Ik ben een heel krachtig, sterk persoon met een heel hoge energie.  Ik neem geen genoegen met EXCUSES EN BULLSHIT !  Ik prik ze allemaal door !  Als je bij mij in INDIVDUELE COACHING komt, doe je dat voor 1 REDEN en die is :

“Dat je het fucking beu bent om te blijven trappelen ter plaatse.  Je bent eindelijk klaar om je leven/onderneming (terug) in handen te nemen!”

Als dat je gevoel is, dan ben ik dé beste life en business coach die je kan vinden.

Ik geloof zo in mijn SUPERVROUWEN dat ze dit geloof in zichzelf overnemen en stappen gaan maken waarvan ze zelfs nooit hadden durven dromen, laat staan ze nemen !

Dus : stop met je bullshit en drama, NEEM DE TELEFOON EN MAAK EEN AFSPRAAK  !

IK BEN KLAAR VOOR JOU !  BEN JIJ KLAAR VOOR MIJ ?

 

WIE BEN IK ?

Ik ben Kick-ass Business Coach, Life Coach en Manifestatie Coach
Ik werk met de WET VAN AANTREKKING.
Deze wet kan je helpen om ongekende hoogtes te bereiken en je blokkades zichtbaar te krijgen en te helen.
De Wet van Aantrekking werkt op alle gebied : geld, relaties, werk, gezondheid,…

Ik ben 1 van de weinige coaches in Europa die hiermee vertrouwd is. Dagelijks ben ik hiermee bezig.

Ik volg zelf constant coaching bij de beste coaches ter wereld om zelf nog meer waarde te kunnen bieden.
Het is voor mij van levensbelang dat ik dit doe.

Practice what you preach !!!

Als ik dit niet zou doen, zou ik mezelf niet geloofwaardig vinden. In mijn blog deel ik heel openlijk inzichten over mijn leven.

Be-lieve coaching

Het woord zegt al zelf, ik geloof in al mijn klanten. Zelfs al geloof jij tijdelijk niet meer in jou, ik doe dat wel ! Ik zie jouw grootste potentieel en leen je mijn vertrouwen. Hierdoor ga je jezelf door mijn ogen zien, wordt je UITGEDAAGD, ga je STAPPEN nemen en ongelooflijk GROEIEN.

Coaching door mij is PIJNLIJK en NIET COMFORTABEL te noemen. Maar dat is exact waar mijn klanten voor bij mij komen.

Als je ZACHTAARDIG wil aangepakt worden, vind je op ELKE HOEK VAN DE STRAAT wel een coach / therapeut / psycholoog die dit voor je wil doen aan MINDER DAN DE HELFT VAN DE PRIJS die je bij mij kwijt bent.

Maar wees zeker, je resultaat zal in verhouding zijn.

En dat zou spijtig zijn. Ik zie zoveel mensen JAREN aan een stuk naar een psycholoog/therapeut lopen met ERBARMELIJK resultaat. Ik verschiet hier niet van omdat zij zich vooral met je VERLEDEN bezig houden en de PIJN die daar zit. Als je een beetje bekend bent met de wet van aantrekking dan weet je dat WAAR JE AANDACHT AAN GEEFT GROEIT. Dus met andere woorden : door je te focussen op je pijn en je verleden worden je problemen enkel GROTER IPV KLEINER !

Tijdens mijn coaching traject ga je op 3 a 4 maanden zo groeien dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit omdat ik je ga aanleren hoe je de wet van aantrekking op een POSITIEVE MANIER kan gebruiken.

Ik ben selectief in mijn klanten.

Waarom?

Omdat ik klanten wil die ik kan LATEN GROEIEN , die bereid zijn om te WERKEN, die bereid zijn om DIEP TE GAAN, die BEREID ZIJN OM STAPPEN TE NEMEN.

De klanten die ik begeleid zien in dat zij de investering waard zijn.

Ik ben een TOPCOACH omdat ik iets doe wat andere coaches niet doen, ik combineer de Wet van Aantrekking in al mijn coachings. Hierdoor creëer je ongekende mogelijkheden voor jezelf en kan je verder groeien dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Je kan bij mij terecht in mijn PRAKTIJK TE HERENTALS.

Alle gesprekken kunnen ook heel gemakkelijk via SKYPE gebeuren zodat AFSTAND GEEN ENKELE ROL SPEELT.

Een traject bij mij bestaat uit 10 sessies van anderhalf uur (sessies blijven 24 maanden geldig, maar ik raad ten stelligste aan om ze binnen de 3 á 4 maanden op te gebruiken zodat je tot optimaal resultaat kan komen)

Het BASISTRAJECT is 10 coaching sessies van anderhalf uur, aangepaste oefeningen, werkboek en toegang tot mijn Tribe van Supervrouwen (besloten Facebookgroep waarin ik regelmatig zaken plaats die mijn Supervrouwen helpen in hun groei, hun inspireren,… en waar al mijn Supervrouwen verenigd worden, ze stimuleren elkaar, ondersteunen elkaar, wisselen verhalen uit in vertrouwen,…)

Kiezen voor het VIP traject.

Dit is hetzelfde als het basis traject EN krijg je dagelijkse email/PB toegang tot mij.

Ik beantwoord enkel de mails en PB’s van mijn VIP KLANTEN. Op die manier kan je op een DAGELIJKSE MANIER (als je dat wil) vragen aan me stellen, je laten verder helpen waar je in VASTLOOPT in je dagelijkse leven,… dit is een HEEL ERG GROTE MEERWAARDE !!! Zeker omdat ik heel SNEL door je bullshit en excuses (die je vaak zelf niet eens ziet) PRIK en je snel INZICHTEN doe krijgen.

DAGELIJKSE TOEGANG TOT MIJN HOGE ENERGIE IS DÉ GARANTIE OP GROEI !!!

Mijn VIP KLANTEN GROEIEN HET SNELST !!! Daarom is het maar een BEPERKT AANTAL KLANTEN die hiervan gebruik kan maken, alles is afhankelijk van beschikbaarheid. 

Gelieve voor exacte prijzen contact met me op te nemen, hou er rekening mee dat ik niet de standaard coach ben !

Ik ben er enkel voor die mensen die zichzelf de investering waard vinden !!!

Wat ga jij doen om je droom te verwezenlijken ?  Laat gerust je reactie achter op deze blog !

One thought on “Wat is jouw droom ?

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.