Vraag aan Lieve : 20 februari 2017

Vraag aan Lieve : 20 februari 2017

Vandaag was ik niet helemaal 100% gezond, ben geveld door de griep, maar toch beantwoordde ik de vraag van Mendy :

 

Vraag van Mendy : Hoe kun je het beste voortgaan als je niet zeker weet wat je wilt? Iedere keer als ik enthousiast word over iets, vloeit het gevoel weg en enkele dagen later kan ik niet meer enthousiast worden. Kom ook niet echt bij welke waarde ik kan geven. Tuurlijk heb ik wel waarde, maar ik kom er niet bij wat mij mij maakt. Mijn interesses zijn heel breed. Dank je Lieve Tubbax

 

Mijn antwoord kan je bekijken in deze video :

 

 

Veel kijkplezier !

 

Wil je me ook een vraag stellen ?  Dat kan.  Elke maandagmorgen wordt er een post op de Facebookpagina van Be-lieve Coaching geopend waaronder je al je vragen kan stellen.

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.