Social media management

Social media management

Ben je ondernemer of kleine zelfstandig en zie je, qua sociale media, de bomen door het bos niet meer ?

Niet moeilijk, de laatste jaren zijn er zoveel verschillende communicatiekanalen bijgekomen.  Als ondernemer en kleine zelfstandige is het vaak niet evident om hier alles van te kennen en te gebruiken.

Echter uit onderzoek blijkt keer op keer dat een goede online aanwezigheid helpt bij de offline dienstverlening of verkoop.  Dit heeft allemaal te maken met herkenbaarheid.

Als je veel of regelmatig sociale media gebruikt, gaat je “know, like and trust” factor snel omhoog.  Immers je klanten hebben het gevoel dat ze je al kennen.

Voor acties en promoties is Facebook het ideale kanaal.  Als je weet wat je doet, heb je in no time, je boodschap bekendgemaakt bij de mensen uit je doelgroep.  En lok je mensen naar je offline locatie (je fysieke winkel, zaak of dienst).

Sociale media evolueert zo snel dat het voor kleine zelfstandigen en ondernemers vaak niet haalbaar is om alles te weten.  Sommigen beginnen eraan, maar haken even snel terug af, of posten updates en acties te sporadisch om effectief te zijn.

Keyword bij sociale media is engagement dat wil zeggen dat je een gesprek aangaat met je klanten, dat je ze betrekt bij je zaak, hun mening vraagt,… op die manier promoot je heel effectief je zaak.  Doel op lange termijn is dat de heel betrokken klanten (op sociale media), je ambassadeurs worden.

Heb je zelf de skills niet in huis om dit te doen ? Of heb je er gewoon de tijd niet voor ? Ik kan je hiermee helpen.  Sociale media is al jaren mijn dada.  Ik sta ermee op en ga ermee slapen.  Het heeft heel weinig geheimen voor mij.

Als ik jou werk uit handen mag nemen, laat het me gerust weten.  Samen bekijken we wat je graag wilt, wat je zelf wilt blijven doen of dat je heel je sociale media management aan mij wil overlaten.  Alles is bespreekbaar.

Prijzen in verband met social media management zet ik niet online omdat dit zo verschilt van zaak tot zaak, maar ook afhankelijk is van welke kanalen je wilt gebruiken en hoe intensief dit gebruik gaat zijn ?  Contacteer me en dan maken we vrijblijvend een afspraak zodat ik je nadien een gedetailleerde offerte kan bezorgen.