Mijn verhaal

Leuk om je te ontmoeten !

Mijn naam is Godelieve Tubbax.  Ik ben een gedreven, passionele dame die recht op haar doel afgaat.  Ik neem geen blad voor de mond en praat snel.  Op Netflix verslind ik “Suites” en sushi is mijn lievelingseten.  Mijn vrije tijd is gevuld met mijn vrienden (gezellig terrasjes doen, uit eten, naar theater,…), mijn twee schatten van dochters, twee lievelingen van pluskinderen, mijn partner en lezen. Thrillers en boeken over persoonlijke ontwikkeling (wat een verrassing) zijn mijn favorieten. Ik ben een enorm nieuwsgierig persoon en ga regelmatig op zoek naar informatie over bepaalde onderwerpen die me boeien, ik kan me daar compleet in uitleven om er alles over te weten komen.

Lieve Tubbax

Mijn weg

Er is in mijn leven heel wat gebeurd. Al deze gebeurtenissen hebben me gevormd tot de persoon die ik nu geworden ben. Een persoon die met vallen en opstaan heeft ervaren dat het leven niet rechtlijnig verloopt en dat er op de meest onverwachte momenten groeikansen komen.

Deze groeikansen zijn vaak vermomd als negatieve ervaringen, dat wil zeggen dat wij, als mens, ze in eerste instantie als negatief ervaren. Achteraf blijken deze ervaringen echter te leiden naar inzichten over onszelf en anderen. Deze inzichten maken, als je er voor open staat, dat je kan groeien als persoon.

In 2010 ben ik mijn echtgenoot verloren (aan zelfmoord), mijn vader volgde hem onverwacht 3 jaren later. Ik heb als kind misbruik meegemaakt, een depressie na het overlijden van mijn echtgenoot en een burn out. Al die zaken maakten dat mijn leven even “on hold” werd gezet.  Ik heb heel diep gezeten en gedacht dat het nooit meer goed zou komen.  Ik voelde me een groot slachtoffer, “arme ik”.

Mijn groeiproces

Door mijn ervaringen op een andere manier te leren bekijken ben ik uit de put gekropen.  Dit heeft bloed, zweet en heel veel tranen gekost. Urenlang heb ik gepraat met mensen die me deden inzien dat ik niet meer mezelf was.  Ik was niet meer de Lieve die ze van vroeger kenden.  Ik was een zielig hoopje mens geworden dat geen energie meer had, zichzelf opsloot (alleen om te werken kwam ik nog buiten), veel te dik was geworden (op mijn top meer dan 140 kilo) en zichzelf niets meer waard vond.

Mijn ogen gingen open en ik nam de beslissing om nooit meer zo te worden als toen.  Ik wilde en zou terug de oude Lieve worden !

In enkele jaren tijd ben ik gegroeid tot de persoon die ik in mijn kern altijd al was.  Door te werken aan mezelf en te investeren in mijn persoonlijke groei, leid ik nu het leven waar ik altijd naar verlangd heb.

Mijn kinderen

In 2010 bleef ik van de ene op de andere dag alleen achter met 2 kinderen die toen 6 en 9 jaar oud waren.  Ik wist niet hoe ik dat ging aanpakken.  Voelde me de slechtste moeder op aarde en had helemaal geen vertrouwen meer in mezelf.  Door de jaren heb ik geleerd (met vallen en opstaan) dat ik wel een goede mama was en dat mijn kinderen altijd op de eerste plaats kwamen.  Door dat inzicht ben ik terug op mezelf gaan vertrouwen.  Mijn kinderen zijn mijn grootste schatten en de band die ik met hen heb is onbreekbaar.

Als mama heb ik geleerd dat het opvoeden van kinderen niet altijd even makkelijk is, zeker als alleenstaande ouder loop je tegen zaken aan waar je alleen beslissingen moet nemen.  Bij mijn jongste dochter is sinds vorig jaar ASS (autisme spectrum stoornis) vastgesteld.

Deze diagnose kwam niet onverwacht, maar was een uitdaging op mijn pad om te blijven groeien.  Mijn jongste dochter heeft me een beter mens gemaakt en daarvoor ben ik haar heel dankbaar.

Mijn pad in persoonlijke ontwikkeling

Ik weet dat het pad van persoonlijke ontwikkeling nooit stopt.  Je groeit als mens elke dag en van elke situatie leer je dingen bij.

De zoektocht naar jezelf is een boeiende ontdekkingstocht, langs diepe dalen maar ook prachtige heuvels die een grandioos uitzicht geven op de afgelegde weg.

Al deze gebeurtenissen hebben me gemaakt tot de persoon die ik nu ben.  Ik heb de beslissing genomen om eindelijk de stap te zetten om een eigen praktijk op te zetten.  Dit was een droom die ik al jaren had maar waarvan ik steeds dacht dat die niet voor mij weggelegd was (je kent wel dat stemmetje in je hoofd dat je zegt dat je het niet kan).

Ondertussen is dat stemmetje het zwijgen opgelegd en ben ik er voluit voor gegaan. Mijn droom is uitgekomen !

Laat mij je helpen om jouw droom te realiseren, samen kunnen we het !