Life Changing Coaching VIP

Life Changing VIP Coaching is niet voor iedereen.  Dit is enkel voor die mensen die vastzitten op een punt in hun leven en besluiten om verder te gaan, om te werken aan hun droomleven.

Die de keuze maken voor zichzelf.

Bij VIP coaching krijg je individuele coaching sessies van anderhalf uur waarin we samen gaan kijken waar je vastloopt, waar je naartoe wil en wat je droom is.  Ik ga samen met jou aan de slag om je blokkades en weerstanden naar boven te krijgen.

Je krijgt van mij persoonlijk afgestemde vragen die jou meer uit je comfortzone gaan trekken, die je je leven in vraag gaan doen stellen, die je gaan spiegelen,… alles om je zelf te laten ervaren en inzien wat je volgende stap kan en moet zijn.

Ik ben niet de meest zachtaardige coach maar ik ben wel de coach die jou tot resultaten kan brengen.  Die je gaat helpen om eindelijk te doen wat je al zolang wil doen.  Die je helpt om uit de angst te komen, die je krachtig maakt en je helpt om helemaal jezelf te worden.

Zelfliefde is basis voor alles dus dat is 1 van de hoofd doelstellingen doorheen al mijn coachings.  Ik help je om jezelf graag te leren zien, je sterktes en zwaktes te omarmen, te leren van je lichaam te houden, leren om je grenzen aan te geven en respect af te dwingen.

VIP coaching heeft als extra dat je me 24/7 alle dagen kan bereiken via Messenger of What’s App.  Mijn VIP klanten krijgen altijd voorrang.  Als je ergens tussen je sessies vastloopt of je komt een moeilijke situatie tegen of je voelt weerstand of…. dan kan je me een bericht sturen en ga ik samen met jou kijken hoe ik je kan helpen om hier door te komen.

VIP coaching is het neusje van de zalm omdat je snel verandering gaat merken, je groei gaat opmerkelijk zijn en je gaat de stappen nemen die nodig zijn om het leven te gaan leiden dat je altijd al wilde.

We gaan ons echt concentreren op waar jij naar verlangt. Het gaat helemaal en alleen om jou.
Ik ga je leren hoe je in jouw eigen kracht kan gaan staan. Ongeacht wat anderen ook vinden.  We gaan werken aan het vertrouwen. Dat jij echt voor jezelf gaat kiezen. Gaat doen wat jij wilt.
We gaan alle blokkade’s en weerstanden doorbreken. Alle angsten en onzekerheden gaan verdwijnen. Ik ga jou leren hoe je ondanks je angsten en onzekerheden toch acties kunt gaan nemen.
We gaan werken aan zelfliefde. Zelfliefde is de basis van alles. Zelfliefde gaat over jezelf het mooiste leven gunnen. Grenzen stellen. Grenzen aangeven. Jezelf 100% accepteren.Jezelf niet langer meer laten tegenhouden door de mening en kritiek van anderen. Echt gaan kiezen voor jouw weg. De weg die voor jou het allerbeste en fijnste voelt.

 

De verschillende pakketten

  1. Start pakket

    Dit pakket bevat 3 sessies en is ideaal als je met mij en mijn manier van werken kennis wil maken. Dit is het minimum aantal sessies dat je bij mij kan doen. Weet dat dit pakket een start is, je zal het steeds moeten uitbreiden met een ander pakket of met een cursus wil je echt resultaten in je leven gaan zien.

  2. Medium pakket

    Dit pakket bevat 6 sessies en is ideaal als je een probleem in je leven ervaart waarvan je weet dat het niet al te grote impact heeft of waarvan je voelt dat je het niet volledig blokkeert. Dit pakket is in verhouding met het Ideale pakket iets duurder. Verlengingen van dit pakket zijn steeds op basis van het start pakket.

  3. Ideaal pakket

    Dit pakket omvat 10 sessies en is het ideale startpunt om te werken aan het leven van je dromen. We hebben een lang genoeg perspectief om echt diepgaande verandering te bewerkstelligen. Dit pakket wordt het meeste genomen en is hetgeen ik aanraad. Het is in verhouding van de 3 pakketten de beste prijs/kwaliteit.

 

Voorwaarden

Alle sessies zijn zowel in mijn praktijk te Herentals als via Skype te nemen.

Je krijgt na betaling, toegang tot mijn online agenda, zodat je heel makkelijk je sessie(s) kan inplannen op de momenten die voor jou het best aankomen. Alle tijdstippen zijn beschikbaar : voormiddag, namiddag en avond. De meeste coaching sessies gaan door op maandag en/of dinsdag.

Een sessie moet ten minste 24 uren vooraf worden geannuleerd of verzet. Indien dit niet gebeurt, vervalt de sessie.

Alle trajecten zijn in termijnen betaalbaar. Bij betaling in 4 termijnen komt er 3 % bij, bij betaling in 7 termijnen 5% en bij betaling in 11 termijnen is dat 7,5 %.

Zie bij “Algemene voorwaarden” voor de uitgebreide versie.

Prijzen

Ik zet geen prijzen online om de eenvoudige reden dat dat je beslissing niet mag beïnvloeden.

Ik werk enkel met de mensen die zichzelf de investering waard vinden.

Voel je je aangesproken en wil je heel graag samen met jou aan je nieuwe leven werken ?

Contacteer me vrijblijvend om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Je kan een gratis Skype sessie aanvragen, me bellen of me een mail sturen.

Ik kijk er heel erg naar uit om jouw te helpen om het leven van je dromen te manifesteren.