Laat jij je door anderen tegenhouden ?

Laat jij je door anderen tegenhouden ?

Laat jij je door anderen tegenhouden ?

Soms loop ik vast, spiegel ik mezelf teveel aan anderen of laat me leiden door het oordeel van anderen over mij.

Op zo’n momenten voel ik de flow mijn lichaam verlaten.  Dan lukt niks nog en is de inspiratie gewoon zoek.

Dan heb ik een baaldag, een dag waarop alles tegen zit,…

Heel herkenbaar voor velen onder jullie vermoed ik, alleen, ik zou beter moeten weten.

Ik zou moeten weten dat alles een keuze is.  Dat ik zelf de macht heb om voor andere, meer positieve gedachten te kiezen.  Dat ik me er niet door hoef te laten overspoelen.  Dat ik dat helemaal zelf toelaat en dus ook creëer.

Als het mij, die zo bewust bezig is met afstemmen elke dag, gebeurt, dan gaan heel veel mensen hier last van hebben.

Vaak zijn het onbewuste processen .

Dan is het niet makkelijk om er iets aan te veranderen.

 

Belangrijk is, om steeds, als je een negatieve ervaring of emotie hebt je te gaan afvragen : “Waar komt dit vandaan ?” “Wat wil dit me duidelijk maken ?”  “Welk stukje van mezelf wil ik (nog) niet onder ogen zien ?”

Hoe komt het dat ik me zo voel ?

Wat triggert dit ?

Waar voel ik me minderwaardig ten opzichte van iemand anders en wat kan ik hiervan leren ?  Wat kan ik hiervan meenemen zodat ik dat stukje in mezelf kan gaan helen ?

 

Alles wat je ervaart als negatief is in je realiteit gekomen om je te helpen om het te helen, om nog dichter bij jezelf te komen, om jezelf nog beter te leren kennen.

Als je op die manier leert kijken naar in eerste instantie negatieve ervaringen of emoties, dan zet je ze in een heel ander perspectief en zie je overal kansen tot groei.

Hoe mooi kan het leven dan zijn ?

Hoeveel is er dan mogelijk ?

 

Dan is er geen behoefte meer aan jaloezie, aan angst, aan woede, aan verdriet,… omdat je ze elke keer overstijgt en steeds meer de beste versie van jezelf wordt.

Dit is een proces dat ik me meer en meer eigen maak.  Een proces van vallen en opstaan.  Van leren, van groei, van falen, van trial and error,…

Het is een proces dat ik graag met jullie deel om te tonen dat ik ook elke dag nog worstel met zaken.  Dat ik vaak dingen en personen in vraag stel.

 

Dat ik soms uit flow geraak

Maar ook dat ik elke keer opnieuw de keuze maak om eruit te leren, om het om te draaien, om mijn perspectief te veranderen.

Dat geeft kracht

Dat maakt dat ik elke dag groei

Dat ik elke dag ervoor kies om uit mijn comfort zone te komen.

Dat ik me elke dag kwetsbaar durf opstellen (ondanks alle kritiek)

Dat ik besef (en elke dag meer en meer) dat ik een bijzondere boodschap voor deze wereld heb

Dat authenticiteit belangrijk is !

Dat jezelf zijn niet makkelijk is, maar wel het mooiste dat er is !

Dat zelfliefde de basis is voor alles.

Dat creatie alleen uit je eigen Bron komt

 

Dat het oké is om soms te kiezen voor negatieve emoties, omdat ze je leren wat je niet meer wil.  En weten wat je niet wil, is basis om te weten wat je wel wil.  Van daaruit kan je gaan kiezen voor wat je wel wil in je leven en daarop bewust gaan creëren.

Ik kies er nu voor om heel erg in mezelf te gaan investeren.  Om door de angst te gaan, alles los te laten, los te laten wat de oordelen van anderen hierop zijn, maar gewoon te kiezen voor mezelf.

 

Dus ja, ik ga het Legacy traject volgen bij Andy Harrington in Londen.  Dit kost me fucking veel geld (40 000 euro) en brengt me heel veel angst.  Maar toch doe ik het, omdat ik voel dat dit is wat ik moet doen.  Omdat ik de aanwijzingen van het Universum opvolg

Omdat ik vertrouw op mijn gevoel en op het Universum.  Het Universum toont me altijd de volgende logische stap en dat is deze.

Je kan me voor gek verklaren of je kan me bewonderen, het maakt me echt niks uit.

 

Ik doe dit puur voor mezelf omdat ik weet dat dit me nog meer gaat laten groeien, nog echter gaat laten worden en daardoor kan ikzelf nog meer mensen inspireren en nog meer waarde bieden.

Dus ja, ik stretch mezelf heel erg nu.

Het is een proces van tegenstellingen geweest, van heel veel onzekerheid, van heel veel angst, van heel veel onder ogen zien wat ik wil en wat ik niet wil, van vertrouwen in mezelf, van vertrouwen krijgen van anderen, van mijn grote visie heel duidelijk voor ogen houden,..

Een moeilijk proces maar één dat mij weer een stuk dichter bij mezelf heeft gebracht.

Dat mij duidelijk heeft gemaakt wat ik kan

Ik ga voor mijn grote droom !!!

Ik hoop dat jij ooit ook die keuze maakt !

 

 

PS : Wil je gaan voor jouw droomleven maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen ?  Geen nood, vraag gerust je gratis Skype sessie met mij aan en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.  Ik inspireer elke dag honderden mensen om zichzelf te worden.  Laat me jou ook inspireren en wie weet waar sta jij binnen enkele maanden ?

 

Veel liefs,

Lieve x

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.