Individuele Life Changing Coaching

Je kan bij mij terecht voor Life Changing Coaching als je voelt dat je op een bepaald punt in je leven vastloopt.

Dit kan op verschillende gebieden zijn, zoals bijvoorbeeld : je werk, je relatie, je financiën, je gezondheid,…

Ik ben een topcoach gespecialiseerd in mindset werk wat concreet wil zeggen dat ik snel inzicht krijg in je situatie.  Ik stel je heel gerichte vragen die gaan maken dat je je weerstanden en blokkades kan bloot leggen.

Mijn zaak noemt niet voor niets Be-lieve Coaching.

Het woord zegt al zelf, ik geloof in al mijn klanten.

Zelfs al geloof jij tijdelijk niet meer in jou, ik doe dat wel !

Ik zie jouw grootste potentieel en leen je mijn vertrouwen.

Hierdoor ga je jezelf door mijn ogen zien, wordt je uitgedaagd, ga je stappen nemen en ongelooflijk groeien.

Coaching door mij is pijnlijk en niet comfortabel te noemen. Maar dat is exact waar mijn klanten voor bij mij komen.

Als je zachtaardig wil aangepakt worden, vind je op elke hoek van de straat wel een coach/therapeut/psycholoog die dit voor je wil doen aan minder dan de helft van de prijs die je bij mij kwijt bent. Maar wees zeker, je resultaat zal in verhouding zijn.

En dat zou spijtig zijn. Ik zie zoveel mensen jaren aan een stuk naar een psycholoog/therapeut lopen met erbarmelijk resultaat. Ik verschiet hier niet van omdat zij zich vooral met je verleden bezig houden en de pijn die daar zit. Als je een beetje bekend bent met de wet van aantrekking dan weet je dat waar je aandacht aan geeft groeit. Dus met andere woorden : door je te focussen op je pijn en je verleden worden je problemen enkel groter ipv kleiner.

Tijdens mijn coaching traject ga je op 3 a 4 maanden zo groeien als je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit omdat ik je ga aanleren hoe je de wet van aantrekking op een positieve manier kan gebruiken.

De standaard individuele coaching omvat een pakket met een aantal sessies (van ongeveer anderhalf uur).  Tussen de sessies is er geen contact.  Wil je dat wel, kies dan voor de VIP individuele coaching.

 

Ik bied 3 verschillende opties aan voor individuele Life Changing Coaching :

  1. Start pakket

    Dit pakket bevat 3 sessies en is ideaal als je met mij en mijn manier van werken kennis wil maken.  Dit is het minimum aantal sessies dat je bij mij kan doen.  Weet dat dit pakket een start is,  je zal het steeds moeten uitbreiden met een ander pakket of met een cursus wil je echt resultaten in je leven gaan zien.

  2. Medium pakket

    Dit pakket bevat 6 sessies en is ideaal als je een probleem in je leven ervaart waarvan je weet dat het niet al te grote impact heeft of waarvan je voelt dat je het niet volledig blokkeert.  Dit pakket is in verhouding met het Ideale pakket iets duurder.  Verlengingen van dit pakket zijn steeds op basis van het start pakket.

  3. Ideaal pakket

    Dit pakket omvat 10 sessies en is het ideale startpunt om te werken aan het leven van je dromen.  We hebben een lang genoeg perspectief om echt diepgaande verandering te bewerkstelligen.  Dit pakket wordt het meeste genomen en is hetgeen ik aanraad.  Het is in verhouding van de 3 pakketten de beste prijs/kwaliteit.

 

Voorwaarden

Alle sessies zijn zowel in mijn praktijk te Herentals als via Skype te nemen.

Je krijgt na betaling, toegang tot mijn online agenda, zodat je heel makkelijk je sessie(s) kan inplannen op de momenten die voor jou het best aankomen.  Alle tijdstippen zijn beschikbaar : voormiddag, namiddag en avond.  De meeste coaching sessies gaan door op maandag en/of dinsdag.

Een sessie moet ten minste 24 uren vooraf worden geannuleerd of verzet.  Indien dit niet gebeurt, vervalt de sessie.

Alle trajecten zijn in termijnen betaalbaar.  Bij betaling in 4 termijnen komt er 3 % bij, bij betaling in 7 termijnen 5% en bij betaling in 11 termijnen is dat 7,5 %.

Zie bij “Algemene voorwaarden” voor de uitgebreide versie.

 

Prijzen

Ik zet geen prijzen online om de eenvoudige reden dat dat je beslissing niet mag beïnvloeden.

Ik werk enkel met de mensen die zichzelf de investering waard vinden.

Voel je je aangesproken en wil je heel graag samen met jou aan je nieuwe leven werken ?

Contacteer me vrijblijvend om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Je kan een gratis Skype sessie aanvragen, me bellen of me een mail sturen.

Ik kijk er heel erg naar uit om jouw te helpen om het leven van je dromen te manifesteren.