Behoefte aan rust in je hoofd maar geen tijd voor langdurige meditaties ?

Behoefte aan rust in je hoofd maar geen tijd voor langdurige meditaties ?

Ho’oponopono

Enkele weken geleden kwam ik in contact met Ho’oponopono.  Ik zie je al denken :”Heeft ze gedronken terwijl ze dit schreef ?”  Ik kan je gerust stellen, neen zeker niet, het wordt echt zo geschreven.

Ho’oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse helingmethode. Deze vorm is heel geschikt voor jou als je weinig tijd hebt maar toch ervaart dat je nood hebt aan rust in je hoofd.

Sommige dagen is het zo’n chaos in je hoofd, je weet niet waar eerst te beginnen, je kan je niet concentreren omdat het te vol zit,… herkenbaar, niet ?

Dat is Ho’oponopono iets voor jou.  Met deze techniek kan je je zelf op een simpele en snelle manier rustig krijgen.  Het werkt ineens ook op je blokkades en creëert zo meer plaats in je hoofd.

Ik beoefen het zelf minstens 1 keer per dag, ik werk momenteel met een coach rond mijn geldblokkades (ja, natuurlijk heb ik die zelf ook, ben maar een mens net als jullie).  Sinds ik de Ho’oponopono toepas, ben ik rustiger, heb ik meer energie en worden mijn blokkades meer en meer opgelost.

De groei die dat met zich meebrengt is onbeschrijflijk mooi.  Daarom dat ik het zo waardevol vind om het met jullie te kunnen delen.

Hoe werkt Ho'oponopono ?

Oké, hoe werkt het nu die Ho'oponopono ?  Het bestaat uit 4 zinnetjes die je kan opzeggen (luidop of in jezelf dat mag je zelf kiezen, weet dat luidop krachtiger werkt).

De zinnetjes zijn de volgende ( de onderlinge volgorde mag jezelf kiezen) :

Ik hou van je

Vergeef me alstublieft

Ik hou van je

Dank je

Oei, weerstand.  Ik voel het tot hier.  Wat een zever !  Dit moet mij helpen om rustig te worden ?  Dit gaat mijn blokkades opheffen ?

Ja !  Ik weet dat het raar is om deze zinnetjes te zeggen en ik had in het begin net zoveel weerstand als jij nu.

Maar ik heb het een kans gegeven, het uitgeprobeerd en voor mij is het één van de krachtigste technieken om doorbraken bij mezelf te forceren en tegelijkertijd tot rust te komen.  Er is iets met de manier waarop je de zinnen zegt, dat je enorm veel rust geeft.

Ho'oponopono heeft veel raakvlakken met de wet van aantrekkingskracht omdat ze beide het uitgangspunt hebben dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven en je eigen realiteit creëert.

Het is de bedoeling dat je, terwijl je de zinnen zegt, denkt aan een situatie waar je zelf vergeving voor wilt (vb "Ik ben niet goed genoeg", "Ik heb mijn grenzen niet aangegeven", "Ik heb iemand pijn gedaan",...) of als je iemand anders wilt vergeven (vb. "Hij heeft me pijn gedaan", "Ik ben gekwetst door hem/haar",...).

Als je daarbij de zinnetjes opzegt, dan gebeurt er pure magie.  Je voelt binnen in jezelf de knoop die er zat losser worden.

Blijf het zinnetje herhalen tot je voelt dat je blokkade is opgelost.  Het helpt je om innerlijke rust te krijgen.

Ik zet onder deze blog een you tube filmpje met Ho'oponopono, op die manier kan je het zelf ervaren.

Uitgangspunten

Enkele uitgangspunten bij Ho'oponopono, ik weet dat deze weerstand bij je kunnen oproepen.

Weet dat ik je kan helpen bij het oplossen van deze weerstanden.  In mijn coaching werk ik met dezelfde uitgangspunten.

Het fysieke leven is een spiegel van je gedachten en gevoelens.  

Zo binnen, zo buiten. Niets overkomt je zo maar

Het Universum is de materialisatie van onze gedachten en gevoelens.

Denk aan prachtige, liefdevolle gedachten en je zal je vibratie verhogen.  Door het verhogen van je vibratie ga je de prachtige dingen in je leven creëren.

Je bent zelf altijd 100 % verantwoordelijk voor jezelf en dus voor je creaties (ai, dat is een moeilijke)

Als je je energie proper maakt en je blokkades heelt (door oa Ho'oponopono) dan krijg je sneller inspiratie

Wat jij kan helen dat voel je vanbinnen.  

Ho'oponopono heeft als doel om je te laten ervaren wat  leven in vrijheid is.

Laat je me weten hoe het voelt voor jou ? Als je wilt, kan je je inschrijven voor mijn gratis "Ontdek je richting" Skype sessie van 30 minuten.

Elke week krijgen 5 mensen de kans om gedurende 30 minuten met mij een 1 op 1 coaching sessie ter waarde van 79 euro te doen.

Ik garandeer je dat je na deze sessie van mij minstens 2 inzichten of handvaten hebt meegekregen waarmee je je leven terug in eigen handen kan nemen.  Grijp je kans !

Gratis "Ontdek je richting sessie"

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.