Geloof in je dromen !

Geloof in je dromen !

Geloof steeds in je dromen, ook al gelooft niemand anders er in of kunnen ze niet zien waar je naartoe gaat, blijf ervoor gaan.

Een jaar geleden zat ik nog in een zware depressie en burn out.

Ik voelde me het grote slachtoffer van mijn omstandigheden :

zwaar misbruikt (fysiek, emotioneel en seksueel) als kind (van 6 – 18 jaar), huwelijk met echtgenoot die autistisch bleek te zijn daarmee niet om kan gaan en na de diagnose zelfmoord pleegde en mij achterliet met 2 kinderen van 6 en 9 jaar oud, mijn familie en zijn familie die mij op dat moment lieten vallen als een baksteen en waar ik niets steun van kreeg, enkel verwijten.

Een nieuwe relatie waar ik als “vlucht” in terecht kwam en die me heel veel geld en tijd heeft gekost, een vader die plots dood neerviel waar ik de schuld van kreeg van mijn moeder, een moeder die probeerde mij mijn kinderen af te nemen en haar problemen volledig op mij projecteerde, een moeder die mij nog altijd verwijt dat ik mijn vader op 6 jarige leeftijd “verleid” heb en dat het dus mijn eigen schuld is dat het seksuele misbruik is gebeurt,… kortom genoeg om mijn hele leven lang in de slachtoffer rol te kruipen en daar te blijven, veilig in mijn eigen cocon.

Ik begon in te zien dat mijn omstandigheden een gevolg waren van mijn denken in het verleden. Dat ik de kracht had om deze gedachten om te buigen en mijn omstandigheden te veranderen. En dat deed ik, stap voor stap, dag na dag,…

Ik begon boeken te lezen, de Miracle Morning te doen, af te stemmen,… en elke dag begon mijn leven meer en meer te veranderen.

Ik kreeg de kracht om eindelijk uit die relatie van 6 jaar te stappen (waarvan de laatste 4 jaar eigenlijk amper sprake was van een relatie, het kwam erop neer dat ik geld aan hem gaf en hij af en toe zijn aandacht gaf, heel triest, we woonden en sliepen al maanden niet meer samen)

Ik veegde de stukken van mezelf bij elkaar en creëerde mezelf helemaal opnieuw. Ik begon te werken aan mijn droomleven zoals ik het altijd al wilde maar nooit gedacht had dat ik het zou kunnen krijgen.

Elke dag werd ik meer en meer mezelf, begon ik mijn eigen kracht en innerlijke schoonheid te zien. Begon ik meer en meer van mezelf te laten zien aan anderen, te delen, mezelf open te stellen.

Ik trok meer en meer klanten aan, gaf mensen veel waarde en zag hun groeien tot hun ware Zelf. Prachtig en een voorrecht om dit proces te mogen meemaken.

In augustus 2016 nam ik de sprong om iets te gaan drinken met een man die ik online had ontmoet. Ik wist niet veel van hem, maar onze online gesprekken voelden goed aan. Ik ging naar onze afspraak puur op basis van wat mijn intuïtie me vertelde. Ze liet me niet in de steek 😉

Het klikte van de eerste seconde ! We praten die eerste dag voor uren en wilden altijd samen zijn. In het begin was de “relatie” voor mij niet evident. Ik had voor het eerst in mijn leven de ervaring van onvoorwaardelijke liefde. Aangezien ik dit van mijn ouders en vorige partners nooit had gekregen, was dit voor mij een gevecht met mezelf en met mijn ego.

Vond het niet makkelijk om te aanvaarden dat al die liefde voor mij was, dat ze oprecht was, écht, gemeend, diep vanuit zijn hart. Voelde overweldigend met momenten. We hebben hele diepe gesprekken gevoerd hierover (en doen deze nog steeds heel regelmatig). Het heeft voor mij wat weken gekost om hetzelfde te kunnen toelaten in mezelf om te voelen voor hem.

Zijn liefde voor mij heeft mijn liefde voor mezelf eindelijk geheeld. Ik heb alle gekwetste stukjes van mezelf terug aan elkaar geplakt. Ik ervaar nu hoe mooi en prachtig Zelfliefde is. Dat het een puur noodzakelijk onderdeel is van groei en van iemand anders graag kunnen zien.

Door mijn nieuwe relatie kreeg ik er ineens 2 kinderen bij. Ik geniet hiervan, elke dag opnieuw. Ons nieuw samengestelde gezin geeft me vleugels ! De liefde, eerlijkheid, respect, vertrouwen,… dat wij alle 6 aan elkaar schenken is niet in woorden te vatten. Pure liefde is wat ik voel !!!

Ik wil je vertellen dat als jij op dit moment in een moeilijkere situatie zit of je hebt het gevoel dat het leven jou niets (meer) te bieden heeft, hou dan vol, geloof in jezelf. Je bent zo’n prachtige én krachtige Ziel die hier op aarde een missie te volbrengen heeft.

Ga op zoek naar die missie en ga die leven. Je gaat jezelf, net als ik, na enkele maanden niet meer herkennen.

Ik ben nu zaakvoerster van een eigen succesvolle zaak met mega toffe inspirerende klanten, ik doe elke dag waar ik van hou en heb een relatie met mijn ideale man.

Als kers op de taart zijn we gisteren, de compromis voor ons nieuwe huis gaan tekenen !!!

We verhuizen in de zomer naar een geweldige mooie en grote villa, in de natuur, met een fantatstisch groot overdekt zwembad, veel ruimte, praktijkruimte,… met uitzicht op het prachtigste bos ooit. Een plek waar stilte heerst, waar de connectie met het Universum zo groot is,… Een plek waar we allemaal volledig onszelf kunnen zijn.

Nooit gedacht dat ik in zo’n huis met mijn ideale gezin met vier kinderen zou wonen en werken. Maar zie : ik heb mijn visie hoog gehouden en op het Universum vertrouwd.

Het resultaat zie ik nu in mijn realiteit !!! Als ik dat kan, kan jij dat ook !

Voel hoe jij die transformatie in je leven kan doen !

Veel liefs,

Lieve x

 

PS : wil je meer weten over innerlijke groei en spiritualiteit ?
Word lid van My Inner Circle : amper 9,99/maand (excl BTW).
Een groep van mensen die in vertrouwen dingen delen, samen groeien, openheid creëren, net als jij zoekende zijn in een wereld vol vragen,… Samen met mij en deze prachtige kring van mensen op weg naar het leven van je dromen ? Schrijf je nu in !
My Inner Circle start op 1 april, het is een membership programma waar ik elke maand 1 thema uitdiep, helder en duidelijk uitleg, down to earth zonder zweverigheid. Spiritualiteit in al zijn verscheidenheid.

Je krijgt toegang tot mijn membershipsite waar je alle inhoud online kan bekijken.

In de besloten facebookgroep kom je in contact met gelijkgestemde mensen die je ondersteunen, spiegelen, helpen groeien, ervaringen met je delen,… een unieke plaats waar je thuis kan komen.
Lidmaatschap is elke maand heel eenvoudig en zonder dat er vragen gesteld worden, opzegbaar. Stuur me gewoon een mail en het lidmaatschap wordt beëindigd, ik laat je los in Liefde.
Mijn intentie is dat op elk moment de juiste mensen in My Inner Circle zitten.

Het is dé tribe voor spirituele supervrouwen en supermannen !!!

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.