Geld en Business Online versie

Geld en Business Online

Met het Geld en Business traject leer ik je aan hoe je je business en geldbewustzijn een boost kan geven.

Alles is mindset.

Als je het gevoel hebt dat je met je business een plateau hebt bereikt, je groeit niet meer verder of je krijgt niet de klanten die je wil hebben,… dan is het tijd om aan je mindset te werken.

Ik weet 100 % zeker dat het grote succes van mijn zaak vooral met MINDSET te maken heeft !

Door hieraan te werken ga je voor jezelf veel duidelijker krijgen wie je als je klant wil, wat je wil bereiken met je zaak,… en nog zoveel meer.

Ikzelf ben met Be-lieve op korte tijd heel erg snel gegroeid, van amper omzet in juli (pas gestart) naar nu (dec 2016) een omzet van bijna 10 000 euro per maand.

Dit kan jij ook bereiken met jouw zaak !

Ik ga je tijdens dit traject alles leren over de Wet van Aantrekking en hoe deze effectief toe te passen zodat je zaak groeit en bloeit, verder leer ik je heel veel over je waarde leren zien als ondernemer en de zekerheid leren opbouwen om voor deze waarde te gaan staan,…

Dit is een intensief traject waar heel veel input en feedback van de deelnemers wordt verwacht.

Het is niet zo dat je enkel de lessen moet volgen en dat je dan automatisch je omzet gaat verhogen.

Nee, maar ik kan je wel garanderen dat als je het werk doet, je je alles eigen maakt en de VIP coaching (upgrade) erbij neemt, dat je omzet met minimum 50% gaat verhogen.

Je krijgt toegang tot de exclusieve besloten Facebook Groep : Tribe van Supervrouwen, waar je wekelijks je vragen aan mij kan stellen en ik ze wekelijks via een live stream beantwoord.

Dit is het traject voor de onderneemster die wil verder groeien als persoon en weet dat daardoor haar zaak automatisch mee gaat groeien.

Alle lessen worden in webinar vorm gegeven zodat je van overal kan mee volgen.

In totaal ga je gedurende 3 maanden, 5 webinars krijgen rond verschillende thema’s zoals : geld, mindset, business, marketing,…

De webinars zijn interactief.  Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze actief deelnemen zodat er echt “les” wordt gegeven.  Tijdens de webinars is er ruimte om vragen te stellen, gaan we samen oefeningen doen en theorie bespreken.

We sluiten het hele traject af met een “live” dag waarop je elkaar echt kan ontmoeten, kan contacten leggen, waar ik een hele dag rond een thema met jullie ga werken dat jullie zelf vooraf kiezen.  De “live” dag gaat door in of rond Herentals.  Deze “live” dag is inclusief drank, versnaperingen en lunch.  Op die dag sluiten we af met een receptie om de “certificaten” uit te delen.

 

 

Geld en Business Basis Online
799

  • 5 webinars over geld, mindset en business
  • Afsluitende live dag
  • Besloten Facebookgroep Tribe van Supervrouwen
  • Oefeningen om je mindset te veranderen
  • Groei van je bedrijf
  • Verhoging van je omzet

Ja, ik wil meer weten over geld mindset en business
Geld en Business VIP Online
999

  • 5 webinars rond geld, mindset en business
  • Afsluitende live dag
  • Besloten Facebookgroep Tribe van Supervrouwen
  • Oefeningen om je mindset te veranderen
  • Groei van je bedrijf
  • Verhoging van je omzet
  • 3 individuele Skype sessies

Ja, ik wil mijn bedrijf naar het volgende niveau brengen !