Creëer jij je eigen realiteit ?

Creëer jij je eigen realiteit ?

De universele wetten

Ik wil jullie vandaag meenemen op een spannende ontdekkingstocht.  Misschien hebben jullie al gehoord van de 12 universele wetten maar evengoed hoor je het nu in Keulen donderen.

De 12 universele wetten zijn de wetten waar ik me meer en meer mee bezig houd en me elke dag op afstem.  Deze wetten zijn, zoals de naam het natuurlijk zegt, universeel.  Dat wil zeggen dat ze van toepassing zijn op iedereen over de hele wereld.

Spijtig genoeg zijn er veel te weinig mensen op de hoogte hiervan en vooral van de kracht van de wetten als je ze leert toepassen.  Kort komt het erop neer dat ze je leren om je eigen realiteit te creëren door je manier van denken te veranderen.

Je eigen realiteit creëren ?

Klinkt als hocus pocus ?  Dat is het eigenlijk ook.

Vertrouwen en geloof zijn heel belangrijk, zonder dat, kan je ze niet toepassen en wordt het geen realiteit.  Het is maar door constant af te stemmen, je blokkades (innerlijke belemmeringen) op te sporen en ze om te buigen (door bijvoorbeeld Ho’opnopono te gebruiken) dat je de wetten effectief kunt toepassen en je leven gaan veranderen.

De wet van vibratie

De eerste wet die ik vandaag met je wil delen is de wet van vibratie.  Dit is voor mij persoonlijk een heel belangrijke omdat hij je duidelijk maakt dat je zaken kunt aantrekken in je leven.

De wet van vibratie zegt in het kort dat alles energie is en dat je door je eigen vibratie en de vibratie van anderen dingen, bepaalde zaken in je leven kan aantrekken (maar ook afstoten).

Je hoort mensen dit soms zeggen :”Ik weet niet wat het is, maar ik heb geen klik met hem/haar.” Dat is de wet van vibratie in actie.  Het wil gewoon zeggen dat je energie niet matcht met de de energie van de andere persoon.  Jullie vibratie zit op een ander niveau.

Hoe werkt het ?

Eigenlijk kan je jezelf vergelijken met een grote zender die constant vibraties uitzendt door middel van gedachten, gevoelens, intenties, acties en je overtuigingen.  Deze zender bepaalt je frequentie en dus ook hoe jij de wereld ziet en ervaart.

Ja, de wereld is voor iedereen anders.  Wil jij de wereld op een andere manier leren ervaren dan ga je je frequentie en daarmee je vibratie moeten verhogen.  Iedereen kan dit zelf doen.  Eigenlijk komt het er op neer dat jij je eigen realiteit kan creëren.

Als wat je denkt, voelt, uitzendt,… op 1 lijn zit met wie je werkelijk bent in de diepste kern van jezelf, dan is je frequentie zuiverder.

Wij mensen maken onze frequentie onzuiver en onze vibratie lager door niet om te gaan met onze gevoelens en emoties.  We verstoppen ze of gaan drinken of drugs gebruiken om toch maar niet te moeten voelen.  Hierdoor doe je alleen jezelf pijn want je verlaagt je vibratie. Zo creëer je een wereld (realiteit) die je slechtere gevoelens en gedachten gaat geven.

Het positieve nieuws is dat, als je leert om deze wet toe te passen en dus leert om om te gaan met je gevoelens en emoties als kompas, je je vibratie kan verhogen.  Elke dag een beetje hoger.

Hoe doe je dat ?

Wat daarvoor nodig is ?  Zelfacceptatie.  Zo lang jij zelf niet 100% verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven, ga je je vibratie niet kunnen verhogen.  Dit is de eerste en belangrijkste stap in alle universele wetten.

Hoe je dat doet kan ik je leren.

In mijn coaching gesprekken met klanten werk ik met de universele wetten.  Ik spreek het niet altijd zo uit, maar ik begeleid mensen op zo’n manier dat ze door mijn hele manier van praten en werken ervaren dat ze zelf hun realiteit gecreëerd hebben maar hem dus ook helemaal anders kunnen gaan maken.

Wil je ook leren hoe je dit kan doen ?  Vraag een gratis “Ontdek je richting” sessie aan via Skype.

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.