Creëer je droomleven met mijn individuele coaching

Creëer je droomleven met mijn individuele coaching

Ik ben Kick-ass Business Coach, Life Coach en Manifestatie Coach
Ik werk met de Wet van Aantrekking.
Deze wet kan je helpen om ongekende hoogtes te bereiken en je blokkades zichtbaar te krijgen en te helen.
De Wet van Aantrekking werkt op alle gebied : geld, relaties, werk, gezondheid,…

Ik ben 1 van de weinige coaches in Europa die hiermee vertrouwd is. Dagelijks ben ik hiermee bezig.

Constant bijleren

Ik volg zelf constant coaching bij de beste coaches ter wereld om zelf nog meer waarde te kunnen bieden.
Het is voor mij van levensbelang dat ik dit doe.  Practice what you preach !!!

Als ik dit niet zou doen, zou ik mezelf niet geloofwaardig vinden. In mijn blog deel ik heel openlijk inzichten over mijn leven.

Be-lieve coaching

Het woord zegt al zelf, ik geloof in al mijn klanten.  Zelfs al geloof jij tijdelijk niet meer in jou, ik doe dat wel !  Ik zie jouw grootste potentieel en leen je mijn vertrouwen.  Hierdoor ga je jezelf door mijn ogen zien, wordt je uitgedaagd, ga je stappen nemen en ongelooflijk groeien.

Coaching door mij is pijnlijk en niet comfortabel te noemen.  Maar dat is exact waar mijn klanten voor bij mij komen.

Als je zachtaardig wil aangepakt worden, vind je op elke hoek van de straat wel een coach/therapeut/psycholoog die dit voor je wil doen aan minder dan de helft van de prijs die je bij mij kwijt bent.  Maar wees zeker, je resultaat zal in verhouding zijn.

En dat zou spijtig zijn.  Ik zie zoveel mensen jaren aan een stuk naar een psycholoog/therapeut lopen met erbarmelijk resultaat.  Ik verschiet hier niet van omdat zij zich vooral met je verleden bezig houden en de pijn die daar zit.  Als je een beetje bekend bent met de wet van aantrekking dan weet je dat waar je aandacht aan geeft groeit.  Dus met andere woorden : door je te focussen op je pijn en je verleden worden je problemen enkel groter ipv kleiner.

Tijdens mijn coaching traject ga je op 3 a 4 maanden zo groeien als je nooit voor mogelijk had gehouden.  Dit omdat ik je ga aanleren hoe je de wet van aantrekking op een positieve manier kan gebruiken.

Ik ga je leren hoe je je eigen leven kan creëren zoals je zelf wil.

Nee, dat is geen hocus pocus.  Maar dat is wel heel erg hard werken, elke dag opnieuw !!!  Ook op de dagen dat je niets wil doen, dat je liever in je bed zou blijven liggen, dat je te druk bent,… zeker op die dagen is het nodig.  Want dat zijn de dagen dat de excuses die je jezelf al zolang wijs maakt en die jou op je plaats houden, het overnemen.

Als coach ben ik streng, ik spreek je aan op je verantwoordelijkheden, geef je huiswerk, hou je een spiegel voor, haal je uit je comfortzone,… en leer je alles over de wet van aantrekking !

Dit is het grootste geschenk dat je jezelf in je leven kan geven : de kans om helemaal jezelf te worden !!!

Zodat je je niet meer uit het lood laat slaan door tegenslag, door wat anderen van je zeggen, door wat je denkt dat anderen van je denken, door je verleden, door je partner, door je eigen bullshit,… nee dan ben jij een Supervrouw die er staat !!!!

Weet dat mijn coachings niet voor iedereen zijn.  Ik behoud me het voorrecht om enkel te werken met mensen waarvan ik voel dat ze er klaar voor zijn én bereid zijn om de nodige stappen te nemen.

Ik ben niet de goedkoopste bij aanvang maar op lange termijn wel !!!!

Mijn klanten krijgen daarbovenop een coach die heel erg hamert op eigen verantwoordelijkheid (in termen van bewustzijn), die hun uitdaagt, hun een spiegel voorhoudt, die hun uit hun comfort zone haalt,…

Dat maakt dat mijn klanten 1 voor 1 grote sprongen vooruit maken.
Ze krijgen aangepaste oefeningen (indien ik dat op dat moment zo aanvoel) die hun “iets” gaan doen inzien.
Ik vind het fantastisch om mijn klanten te zien openbloeien tijdens hun traject.
Vaak komen ze binnen als angstige wezens met heel weinig zelfvertrouwen maar met een groot brandend verlangen.
Dit brandend verlangen zit soms heel diep verscholen onder lagen van schuldgevoelens, beperkende overtuigingen,… maar samen krijgen we het duidelijk.
Daarna gaan we aan de slag.

De klant beslist hoe snel of hoe traag zij wil gaan, maar onthoud dat het beste traject een 3 á 4 maanden is.

Wat verwacht ik van jou ?

Ik werk enkel met mensen waar ik een “klik” mee heb.
Vanaf het moment dat ik contact met je heb, voel ik of ik met jou kan en wil werken.

Ik ben selectief in mijn klanten.

Waarom?

Omdat ik klanten wil die ik kan laten groeien, die bereid zijn om te werken, die bereid zijn om diep te gaan, die bereid zijn om stappen te nemen.
De klanten die ik begeleid zien in dat zij de investering waard zijn.

Topcoach

Ik ben een topcoach omdat ik iets doe wat andere coaches niet doen, ik combineer de Wet van Aantrekking in al mijn coachings.  Hierdoor creëer je ongekende mogelijkheden voor jezelf en kan je verder groeien dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Je kan bij mij terecht in mijn praktijk te Herentals.

Alle gesprekken kunnen ook heel gemakkelijk via Skype gebeuren zodat afstand geen enkele rol speelt.

Ik heb verschillende internationale klanten.

 

Prijzen

Een traject bij mij bestaat uit 10 sessies van ongeveer anderhalf uur (sessies blijven 24 maanden geldig, maar ik raad ten stelligste aan om ze binnen de 3 á 4 maanden op te gebruiken zodat je tot optimaal resultaat kan komen)

Het gewone basistraject is de 10 coaching sessies van anderhalf uur, aangepaste oefeningen, werkboek en toegang tot mijn Tribe van Supervrouwen (besloten Facebookgroep)

Je kan ook kiezen voor het VIP traject.

Dit is hetzelfde als het basis traject maar dan krijg je daar bovenop dagelijkse email toegang tot mij.  Ik beantwoord enkel de mails, PB’s, telefoons, sms’en van mijn VIP klanten.  Zij betalen extra voor deze dagelijkse toegang. Op die manier kan je op een dagelijkse manier (als je dat wil) vragen aan me stellen, je laten verder helpen waar je in vastloopt in je dagelijkse leven,…  dit is een héél erg grote meerwaarde !!!  Daarom is het maar een beperkt aantal klanten die hiervan gebruik kan maken, alles is afhankelijk van beschikbaarheid

Gelieve voor exacte prijzen contact met me op te nemen, hou er rekening mee dat ik niet de standaard coach ben !

Ik ben er enkel voor die mensen die zichzelf de investering waard vinden !!!