Business Masterclass Voor de gedreven ondernemer die zijn business naar een hoger niveau wil tillen !

Ben je klaar om een killer inkomen te creëren met te doen waar je van houdt ?  

Dan ben je hier aan het juiste adres !

De Business Masterclass is de "hottest hangout" voor ondernemers die groots dromen en die klaar zijn om de volgende stap te nemen.

Een absolute must voor jou als je klaar bent om van dit jaar je meest grootste, bruisende, helderste en meest winstgevende ooit te maken !!!

Ben je een ondernemer of klaar om er één te worden ?  

 

Klaar om je onderneming een turbo boost te geven voor meer succes en meer inkomen ?  

 

Dan ga je echt houden van wat de Businesss Masterclass je gaat brengen !!!

fade-leftfade-rightDe Business Masterclass is perfect :

 • Voor de gedreven ondernemer die het goed doet, maar weet dat er meer potentieel in zit
 • Voor de beginnende ondernemer die direct naar de top wil gaan
 • Voor mensen met een drive
 • Voor mensen met potentieel die bereid zijn om te werken voor hun droom
 • Voor mensen die hun focus kunnen houden of dit willen leren
 • Voor mensen die beseffen dat hun resultaten afhangen van wat ze er zelf insteken
 • Voor mensen die bereid zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen
 • Voor mensen die het beu zijn om in de marge te rommelen
 • Voor mensen die weten dat ze geboren zijn voor meer
 • Voor mensen die zich verloren of anders voelen in de gewone wereld
 • Voor mensen die open minded zijn
 • Voor mensen die willen groeien
 • Voor mensen die hun leven in eigen handen willen nemen
 • Voor mensen die zichzelf de investering waard vinden
 • Voor mensen die naar de top willen
Ja, ik ben een gedreven ondernemer !BUSINESS MASTERCLASS BASIS

Dit is hét programma voor die ondernemer die serieus is over het creëren van een succesvolle zaak met doen waar je zielsveel van houdt !

Als je weet dat je heel veel winst behaalt door dagelijkse ondersteuning, de wijsheid en specifieke "how-to" als ook van "what to do" van een super business coach die de strijd die jij gaat voeren al gevoerd heeft, een business coach die je heel veel tijd, geld en moeite kan doen besparen, die je kan helpen om je hoogste potentieel te bereiken en van wie je kan leren om een onderneming te creëren die je in je wildste dromen nog niet kan voorstellen, dan ben je bij mij aan het juiste adres !

Verlang je naar meer geld, meer tijd en meer vrijheid ???

Waar wacht je op ?

De Business Masterclass is hét programma voor jou !

Dit programma gaat je leven veranderen !  Je inkomen verhogen ! Je meer tijd opleveren !  En bovenal meer vrijheid aan je leven toevoegen !

Dat wil jij toch ook !

Waarom zou je blijven aanmodderen, niet weten waar je naartoe wil, niet weten welk de volgende stap is dat je moet nemen, niet weten hoe je je ideale klant aanspreekt laat staan laat kopen bij jou, niet weten hoe energie werkt, niet weten hoe je enkel door je mindset te veranderen, je leven kan veranderen.

Kortom, stop met tijd en geld te verliezen !

Stap in en kies voor je toekomst !

Live is now, press play !!!

Mijn verhaal : van uitgeblust op randje van burn-out naar succesvol ondernemer op 6 maanden

Laat me stoppen met rond de pot te draaien....

Waar ik het over heb ?

 

strategie

mindset

je onder je kont schoppen indien nodig

afstemmen

verbonden zijn

coaching door mij

en zoveel meer, écht héél véél meer...

 

Als lid van de Business Masterclass kan je zelf onderwerpen indienen waarover je graag meer zou te weten komen.  Ik creëer hier een les rond.  Omdat ik het belangrijk vind dat je alles kan leren wat je wil leren.

Waar gaat dit over ?

 

Waar het op neerkomt is dat ik je dagelijks wil motiveren, inspireren,  leren en je empoweren zodat je WEET dat je elke dag de KEUZE hebt om voor succes te kiezen, op PLAY te drukken en het leven van je DROMEN kan leven !!!

Ja, ik ben een gedreven ondernemer !BUSINESS MASTERCLASS BASIS

Waarom zou je naar mij luisteren ?

 

Wat maakt mij de business specialist ?

 

Wel, een jaar geleden zat ik in een waarschijnlijk nog slechtere positie dan jij nu.  Ik had helemaal nog geen zaak, laat staan enig benul van hoe ik ze zou moeten opstarten.  Echter, in mei vorig jaar heb ik de beslissing genomen om met mijn droom te starten.

Ik nam een sprong in het diepe en creëerde mijn droomzaak : Be-lieve coaching.  In het begin dacht ik nog dat ik pas tegen december zou klaar staan om effectief van start te gaan.  Maar dat waren puur mijn eigen belemmerende overtuigingen en ego dat me op mijn plaats hield.  In juli begon ik heel erg met mindset te werken, ik begon de Wet van Aantrekking (die ik al jaren kende maar nooit consequent toepaste) nu eindelijk echt gaan toepassen.

Ik ging elke dag journallen en afstemmen.  Ik ging me afstemmen op de bron en ontving geïnspireerde actie.  Zo werkte ik elke dag aan mijn bedrijf.  Natuurlijk ging het nog niet vanzelf maar elke dag leerde ik meer en meer en door de aanwijzingen van het Universum op te volgen wist ik perfect waar ik de volgende informatie kon vinden of welke mensen ik mee in zee kon gaan.

Enkele maanden later stond mijn bedrijf stevig op de rails en was de basis gelegd.  Toen was het tijd om een stapje hoger te gaan en ik begon meer en meer te automatiseren, dingen uit te besteden, dingen aan elkaar te koppelen,... gevolg begin december 50 mensen op mijn email lijst, nu eind februari, zijn het er al meer dan 2000.

Ik ben op heel korte tijd succesvol geworden, niet omdat ik geluk had of omdat ik het cadeau heb gekregen.

Nee, de enige reden dat ik dit bedrijf succesvol heb gemaakt is consequent elke dag mijn mindset werk blijven doen.  Dat is alles !!!

In mijn Business Masterclass ga ik jou exact hetzelfde leren.  Ik ga je leren hoe je kan leren vertrouwen op jezelf, op het Universum, hoe je dat doet door geïnspireerde actie te nemen, hoe je mindset naar een hoger niveau brengt, hoe je dingen kan aantrekken in je leven, hoe energie werkt,... kortom alles om ook jouw bedrijf succesvol te maken !!!

Je kan 1000 systemen in plaats hebben en heel goed zijn in wat je doet, als je mindset niet in orde is, zal je bedrijf niet blijvend succesvol zijn.

 

De Business Masterclass is tijdverlies in de volgende situaties :

 • Je hebt niet de tijd om aan mindset werk te doen
 • Je hebt behoefte aan "snelle" oplossingen
 • Je wil niet de tijdsinvestering in jezelf doen
 • Je denkt dat mindset werk en journallen tijdverlies is
 • Je hebt al een heel succesvolle zaak
 • Je hebt geen tijd meer voor extra klanten
 • Je hebt al je systemen al op zijn plaats en ze lopen perfect
 • Je kent alles al van business
 • Je hebt weerstand tegen verandering

Wat mijn klanten over me vertellen

 • Liesbet Rogiers Liesbet Rogiers
  Merci voor de waardevolle antwoorden en op de vragen van de Q en A in het Online Bootcamp Afstemmen , je bent een top coach! Groetjes en een zacht zeebriesje vanuit Oostende
 • Annick Antoniw Annick Antoniw
  Dank je wel Lieve Tubbax voor deze bootcamp en alle inspirerende woorden. Mag ook eens gezegd.

   

  Ik heb me ondertussen het boek 'Miracle Morning' en 'De vierde dimensie' aangeschaft. Ben aan het overwegen om de cursus 'Een Rijk en Succesvol Leven met journallen' te volgen.
 • Christina Baaijens Christina Baaijens
  Gisteren nog naar je webinar geluisterd. Heb er nog goede ideeen uit gehaald voor het journalen. Je bent een geweldige vrouw met grote kwaliteiten en kunt daarmee veel mensen gelukkig maken. Je hebt dit succes verdient.
 • Sylvia Kenis Sylvia Kenis
  Sinds kort heb ik de mastermind bij u gevolgd en die mij heel veel energie en verduidelijking gegeven heeft. Ik heb al bepaalde knopen doorgehakt maar er zijn er nog enkele te gaan. Elke dag kom ik een stapje dichterbij. Dank u wel Be-lieve Coaching voor de fantastische, zware, emotionele en goede mastermind! Hij heeft me veel verandering gebracht en in de toekomst nog meer.
 • Irene Bates Irene Bates
  Net de volledige cursus Mastermind achter de rug. Het was heel leerrijk en een serieuze ogenopener. Een echte aanrader dus. Voor mij persoonlijk is er nog wat werk aan de winkel, maar de eerste stap is al zeker gezet!
 • Nathalie Hoste Nathalie Hoste
  Vanavond onze voorlaatste mastermindtraining . Wat een leuke ervaring! Een aanrader voor iedereen die verandering wil in zijn leven! Leer bewust omgaan met je gedachten en voel je beter! Dank je Lieve Tubbax voor de leuke begeleiding! 😘 Het was een leerrijke , positieve ervaring! Top!
 • Dorien Lambrechts Dorien Lambrechts DoDream
  Lieve is het toonbeeld van waarmee ze andere vrouwen wil helpen: supervrouw zijn!! Ze geeft inzichten waar je meteen mee aan de slag kan. Wie wil groeien, geeft zij de nodige tools om dit op eigen tempo te doen. Altijd weet ze op de juiste moment het juiste te zeggen of de juiste vraag te stellen. Een eer om met haar samen te werken, we gaan nog veel van haar horen!

Business Masterclass : basis

 • Praktische trainingen

  1 keer per maand, in totaal 6 trainingen, online

   

 • Mindset

  1 keer per maand, 6 in totaal, online

   

 • Q&A sessies

  1 per maand, 6 in totaal, online

 • Live dagen

  4 in totaal : april – mei – juni en september

Klaar voor de volgende stap ? Wil je meer dan dit ?Dan ben je klaar voor de VIP versie !

VIP VERSIE :

 

Ik ben dé mindset expert !

 

Samen met jou werk ik snel doorheen jouw weerstanden en blokkades zodat je heel snel het bedrijf van je dromen kan creëren.

 

Kies voor de VIP versie als je jezelf en je bedrijf deze investering waard vindt.

 

Je gaat heel snel naar de top gaan, gaat persoonlijke 1 op 1 begeleiding van mij krijgen, 6 individuele Skype sessies zodat je weet waar je moet bijsturen, hoe je aan je mindset kan werken, hoe je kan uplevelen, de kans om dagelijks aan mij vragen te stellen via messenger zodat je snel door je blokkades en weerstanden kan gaan, ik geef je feedback op je aanbod, je sales pagina's,...

Dit is voor de ondernemer die na 6 maanden aan de top van zijn branche wil staan !!!

 

Deze kans is niet voor iedereen.

 

De VIP versie is enkel voor de écht gedreven ondernemer die het beu is om in de marge te blijven rommelen, die wil groeien, die bereid is om diep te gaan, zijn beperkende overtuigingen onder ogen te zien en om te keren, die goed beseft dat de enige reden dat hij nog niet staat waar hij wil staan is dat hij nog niet de bijhorende mindset heeft ontwikkeld.

Ben jij deze ondernemer ?

 

 Dan kan ik je aan de top brengen !

 

Ik ga je spiegelen, confronteren, uit je comforzone halen, je diep laten gaan,..

 

Met als enige resultaat dat je eindelijk de stappen gaat zetten die nodig zijn.

 

Hou er rekening mee dat als je kiest voor deze VIP versie dat ik je regelmatig een stevige schop onder je kont ga geven als je niet doet wat je moet doen, als je niet de beoogde resultaten haalt,..

 

Enkel voor ondernemers die tegen een stootje kunnen...

 

Als je voor de VIP versie kiest, neem ik je onder mijn vleugels en ga je niet weten waar je na 6 maanden gaat staan.

 

Ik leg de lat hoog !

 

Jullie gaan mijn uithangbord zijn, ik wil na 6 maanden heel erg  trots op je zijn, dus gegarandeerd behalen jullie je resultaten !

 

De Sky is the limit !!!

Hell Yes !!! I'm a VIP !!!BUSINESS MASTERCLASS VIP

Jouw resultaat na 6 maanden Business Masterclass :

 • Je hebt je onderneming van je dromen neergezet !
 • Je hebt verbinding gelegd met gelijkgestemden !
 • Uitwisseling van creatie en ideeën
 • Je hebt je ideale klant leren aanspreken op zo'n manier dat hij/zij altijd volmondig JA zegt op alles wat je aanbiedt !
 • Je haalt moeiteloos klanten binnen op je eigen authentieke manier !
 • Je boodschap is helder en duidelijk !
 • Je onderneming is 1 geheel : de energie klopt volledig met wie jij bent : authenticiteit !!!
 • Je business knalt in 2017 !!!
 • Je bepaalt zelf hoeveel je wil verdienen : jij bent de enige die dat bepaalt ! Jij kiest je eigen inkomen, altijd en overal !!!
 • Je kan op eender welk moment je energie verhogen !
 • Je weet hoe je met je beperkingen en weerstanden kan omgaan en laat je er niet langer meer door tegenhouden !
 • Je weet dat alles MINDSET is, je prioriteit is MINDSET, elke fucking dag opnieuw !
 • SUCCES is een KEUZE !!! Je hebt geleerd om elke dag deze keuze te maken !
 • Je bent klaar om te ontvangen !
Als je na 30 dagen niet tevreden bent, krijg je je geld terugbetaalt. (verminderd met het tot dan toe verschuldigde bedrag)
6 Mindset Trainingen
6 Praktische Trainingen
6 Q&A Sessies
4 Live Dagen incl Lunch
Betaling in termijnen : 6 termijnen (+5%) en 10 termijnen (+7,5%)
6 Individuele Business Coaching Skype sessies
Onbeperkt dagelijks contact via Messenger
Feedback over producten, diensten, sales pagina's, prijssetting,...
Snellere groei door intensieve individuele begeleiding

Basis

€1999

excl BTW

 • 6 Mindset Trainingen
 • 6 Praktische Trainingen
 • 6 Q&A Sessies
 • 4 Live Dagen incl Lunch
 • Betaling in termijnen : 6 termijnen (+5%) en 10 termijnen (+7,5%)
 • 6 Individuele Business Coaching Skype sessies
 • Onbeperkt dagelijks contact via Messenger
 • Feedback over producten, diensten, sales pagina's, prijssetting,...
 • Snellere groei door intensieve individuele begeleiding

Bonussen 

 • Masterclass Chakra's

  Toegang tot de 7 weken durende intensieve online Masterclass rond Chakra’s.

  WAARDE : 120 euro

 • The Miracle Morning

  Het boek dat mijn leven heeft veranderd : “The Miracle Morning”

  WAARDE :  25 euro.

Ja, ik ben een gedreven ondernemer !BUSINESS MASTERCLASS BASIS

Bonussen VIP members

 • Online Cursus : Op Weg naar een Rijk en Succesvol Leven met Journallen

  Toegang tot deze unieke online cursus die volledig draait rond het veranderen van je mindset.

  WAARDE : 399 euro

 • Online Cursus : "Je wordt wat je denkt"

  Toegang tot de online cursus van 5 weken aan de hand van het boek : “Je wordt wat je denkt”

  WAARDE : 120 euro

Hell Yess !!! I'm a VIP !!!BUSINESS MASTERCLASS VIP

Frequently Asked Questions What do you need to know ?

Op welke dagen gaan de lessen door ?

Alle webinars en live dagen gaan door op dinsdagen.

Waar gaan de lessen door ?

Alle praktische, mindset en Q&A sessies gaan online door via webinar vorm. Ze zijn allemaal perfect van thuis uit te volgen, in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Elk webinar wordt opgenomen. Achteraf krijg je steeds de opname, dus als je er niet live kan bij zijn, kan je toch alle lessen volgen.

Waar gaan de live dagen door ?

Alle live dagen gaan door rond Herentals. Afhankelijk van het aantal deelnemers is dat in de praktijk ruimte van Be-lieve of op locatie.

Wat zijn live dagen ?

Tijdens de live dagen gaan we elkaar in het echt ontmoeten. Ze gaan door van 10 tot 15 uur. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen, elkaar beter te leren kennen, een hele dag te werken rond een bepaald thema (dat in groep vooraf gekozen wordt), …

Tijdens de live dagen is er een lunch voorzien zodat we elkaar informeel kunnen leren kennen.

Hoe lang duurt de Business Masterclass ?

Het hele traject beslaat 6 maanden.

Wat zijn de data van de lessen ?

Alle webinars gaan door op dinsdagvoormiddagen vanaf 10 uur (uitzonderling is donderdag 29 juni)

Online trainingen (praktische) webinars gaan door op :

 • 28 maart
 • 25 april
 • 16 mei
 • 20 juni
 • 25 juli
 • 5 september

 

Mindset webinars gaan door op :

 • 21 maart
 • 11 april
 • 9 mei
 • 13 juni
 • 18 juli
 • 29 augustus

 

De Q&A webinars gaan door op :

 • 4 april
 • 2 mei
 • 23 mei
 • 29 juni (donderdag)
 • 1 augustus
 • 12 september

 

De live dagen gaan door op (hele dag van 10 – 15 uur)

 • 18 april
 • 30 mei
 • 27 juni
 • 19 september

Welke betaal opties zijn er ?

Zowel voor de basis als de vip versie zijn er 3 verschillende betaal opties.

De goedkoopste is het hele bedrag in 1 keer betalen.

De tweede optie is betalen in 6 maandelijkse termijnen, hier wordt 5% extra voor gerekend

De derde optie is betalen in 10 maandelijkse termijnen, hier wordt 7,5 % extra voor gerekend

Alle opties vind je op de pagina of hier in de winkel.

Wat zijn de resultaten van de Business Masterclass ?

Alle resultaten die je kan behalen zijn volledig afhankelijk van je eigen inspanningen.

Ik leer je alles aan wat je moet weten om de beoogde resultaten te behalen.

Mindset werk in combinatie met de praktische trainingen en live dagen geven je alle tools die je nodig hebt om van je onderneming een groot succes te maken.

Kies je voor de VIP versie is je resultaat natuurlijk beter gegarandeerd aangezien ik dan regelmatig persoonlijk en individueel contact met je heb en snel kan bijsturen indien nodig.

Je gaat rekening moeten houden dat ik, als je niet de resultaten haalt die je wil, je daarop ga aanspreken en je je verantwoordelijkheid ga laten nemen.

Bij de Business Masterclass zijn groei en succes GEEN optie, ze zijn NOODZAKELIJK !

Hoe lang kan ik instappen ?

De Business Masterclass gaat open op zaterdag 4 maart om in te schrijven.

Je kan jezelf inschrijven tot we van start gaan met de eerste training op 21 maart. Daarna gaan de deuren toe !

Ik behoud me het recht om mensen te weigeren indien ik voel dat ze niet bereid zijn om het werk te doen dat noodzakelijk is.

Wat is het verschil tussen Basis en VIP en waarom zou ik voor VIP moeten kiezen ?

Het grote verschil tussen basis en VIP is het individuele persoonlijke contact dat je met mij gaat hebben. Bovenop de 6 individuele Skype sessies, kunnen mijn VIP klanten mij dagelijks via messenger bereiken. (ik garandeer dat ik binnen de 24 uren antwoord, maar meestal veel sneller)

Ik ben een Kick-ass Business Coach die enorm goede resultaten behaalt met mijn klanten.

Mijn VIP klanten hebben het recht om mij dagelijks en ongelimiteerd te contacteren via Messenger. Hiermee kunnen ze, elke keer als ze een blokkade of weerstand ervaren, contact met me opnemen zodat ik hun hier kan doorheen loodsen. Ook met praktische vragen kunnen ze bij mij terecht.

Mijn VIP klanten krijgen extra ondersteuning bij producten of diensten die ze willen aanbieden. Ze kunnen me vragen om hun sales pagina na te kijken, hun producten en diensten te beoordelen, helpen met de prijssetting, helpen om hun mindset in de juiste richting te krijgen,..

Kortom als VIP groei je sneller en is de garantie op SUCCES groter !

Business Masterclass in detail

Praktische Training : 1 x maand

Elke maand krijg je een praktische training waarin je van A tot Z wordt uitgelegd hoe je bepaalde zaken kan doen in je onderneming.

Heel erg praktisch gericht, volledig onlinestap voor stap uitleg, mogelijkheid om vragen te stellen, alles wordt opgenomen, je kan het achteraf zo vaak als je wil herbekijken en pauzeren zodat je stap voor stap zelf kan implementeren,

Voorbeelden van mogelijke trainingen :

Email marketing : hoe, welke programma's, uitleg, nieuwsbrief maken, FB pagina en FB advertenties,  je gratis weggever maken en koppelen aan site en email marketing, webinars geven : welke systemen, hoe, praktische uitwerking,...Canva en Be Funcky : vormgeving, wordpress website : welke plug-ins, email systemen koppelen,..

en nog veel meer....

 

Mindset training : 1 x maand

Uitgebreide trainingen rond je denken,  hoe omgaan met weerstand, blokkades doorbreken, leren dieper gaan, geïnspireerde actie, flow ervaren,...

Mindset is basis van elk succesvol bedrijf.

Dit is mijn stokpaardje.

Ik verwacht van mijn deelnemers dat ze bereid zijn van diep in zichzelf te duiken, zichzelf in vraag durven te stellen, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, beseffen dat alle resultaten een gevolg zijn van je huidige denken.

Met mindset maak je het verschil !!!

Q&A sessie : 1 x maand

1 keer per maand is er een webinar volledig gewijd aan alle vragen waar je tegenaan loopt.  Deze kunnen zowel te maken hebben met de praktische trainingen als met de mindset trainingen.

Live dagen : 4 in totaal

Gedurende deze 6 maanden komen we me alle deelnemers samen om te netwerken, elkaar beter te leren kennen, best-practices uit te wisselen, elkaar te motiveren, te stimuleren, te inspireren.

Elke live dag gaat door rond Herentals van 10 tot 15 uur en is volledig verzorgd, inclusief lunch.

Deze dagen zijn een enorme meerwaarde !!!