Online Bootcamp Afstemmen

Creëer het leven van je dromen !!!

Ik ben klaar voor het leven van mijn dromen !!!VIP versie

Mijn naam is Lieve Tubbax.

Ik ben Kick-ass Business Coach, Life Coach en Mindset Coach
Ik werk met de Wet van Aantrekking.
Deze wet kan je helpen om ongekende hoogtes te bereiken en je blokkades zichtbaar te krijgen en te helen.
De Wet van Aantrekking werkt op alle gebied : geld, relaties, werk, gezondheid,…

Ik ben 1 van de weinige coaches in Europa die hiermee vertrouwd is.

 

Lieve Tubbax zaakvoerster Be-lieve Coaching® en Be-lieve Academy®

Wat kan je verwachten van het Bootcamp ?

Het Bootcamp Afstemmen is het logische vervolg op het afstem journal :"Be-lieve in yourself and unleash your true potential" en de Gratis Challenge. 

Als je mijn Challenge hebt meegedaan dan weet je dat dat een voorproefje was op het échte werk !  In de Bootcamp gaan we verder en dieper.

Het Bootcamp is supercool ! Je leert stap voor stap je eigen realiteit creëren.

De besloten Facebook groep bied je een vertrouwelijke omgeving om inspiratie en verhalen uit te wisselen.  Ikzelf ga er dagelijks te vinden zijn om je verder te helpen als je vragen hebt.  Je vindt er alle mede-creators die meedoen aan het Bootcamp.

Als je besluit om een VIP te worden in het Bootcamp dan ga je helemaal voor je droomleven.

Als VIP heb je rechtstreekse 1 op 1 toegang tot mij via Skype.  

Doorheen deze Skype sessies ga ik je helpen om door je weerstanden te breken, te kijken waar je blokkades en beperkende overtuigingen liggen, meekijken naar welke zaken je in je afstem journal gebruikt,...  Alle vragen over afstemmen en Wet van Aantrekking kunnen aan bod komen.

Hoe cool is het om alles wat je je maar dromen kan, te kunnen realiseren ?

Met het Bootcamp wordt dit mogelijk voor iedereen !

Dit Bootcamp is :

 • niet geschikt als je al in overvloed leeft
 • niet geschikt als je al je droomjob hebt
 • niet geschikt als je al je droompartner hebt
 • niet geschikt als je al je droomhuis hebt
 • niet geschikt als je al je dromen al hebt gerealiseerd
Want to make 2017 your best year yet ? VIP versie

Jaren geleden las ik, zoals heel veel mensen, "The Secret".  Ik werd er meteen door geraakt en probeerde de principes toe te passen in mijn dagelijkse leven. Spijtig genoeg wist ik toen nog helemaal niks over afstemmen, weerstand, blokkades, toelaten,.. en mislukte de poging grandioos. Ik dacht :"Wat een zever, dit werkt helemaal niet !"

Begin 2016 kwam ik er terug mee in contact. Op dat moment zat ik thuis met een depressie en op het randje van een burn-out.  Ik dacht : "Weet je wat, ik ga het een kans geven, wie weet werkt het nu wel."

Ik ging ermee aan de slag , las enorm veel over Wet van Aantrekking en de andere Universele wetten en dompelde me er helemaal in onder. Uit de veelheid van informatie begon ik mijn eigen systeem te distilleren en zo werd mijn afstem journal :"Be-lieve in yourself and unlock your true potential" geboren !

Sinds ik mijn systeem in mijn leven toepas, is het 180° veranderd.

Ik ben ondermeer uit een relatie gestapt van 6 jaar die al meer dan 2 jaar "op" was, maar waar ik de moed niet vond om er een einde aan te maken en ben voor mijn droom gegaan die ik al koesterde sinds ik 16 jaar oud was : mijn eigen zaak in persoonlijke groei !

Ik gaf mijn vastbenoemde baan bij de overheid op en Be-lieve Coaching® en Be-lieve Academy® werden geboren !!!!

Nu, dikke 6 maanden later heb ik de man van mijn leven aangetrokken (4 bladzijden vol geschreven met de eigenschappen waar hij aan moest voldoen 😉, hij had er maar 2 niet van de 250 die er opstonden), is mijn zaak ondertussen, wegens groot succes, omgevormd tot een vennootschap en leef ik elke dag het leven van mijn dromen.

Ik kan kopen wat ik wil, wanneer ik wil. Kan reizen zoveel ik wil, heb mijn ideale relatie en gezin, ben mijn huis helemaal aan het verbouwen zodat het perfect tegemoet komt aan ons nieuw samengestelde gezin van 6 personen.

Dit is de knop die ik heb omgedraaid :

"Ik ben al mijn dromen waard !"

En jij ? Ben jij klaar om voor jouw dromen te gaan ?

Lees meer over Online Bootcamp Afstemmen Concrete Informatie en Data +

Het Online Bootcamp Afstemmen beslaat een ruime 6 weken.

We starten met een kick-off webinar op 20 januari 2017 om 10 uur. Je krijgt hier vooraf de link om je te registreren.

Als je er niet live kunt bij zijn, is dat geen enkel probleem. Alle webinars worden opgenomen en in de online omgeving geplaatst.

Daarna volgen er nog 2 webinars in de loop van de volgende weken waarin we verder duiken in de theorie rond Wet van Aantrekking, creatie, weerstand, toelaten,...

Data voor de 3 theoretische webinars (allemaal op vrijdag)

 • kick-off : 20 januari om 10 uur
 • 10 februari om 10 uur
 • 24 februari om 10 uur

Daarboven op volgen er 3 Q&A sessies waarin alle vragen die aan bod komen in de Facebook groep of die gesteld worden tijdens het Bootcamp worden beantwoordt.

Data van de Q&A sessies (allemaal op woensdag)

 • 1 februari om 10 uur
 • 15 februari om 10 uur
 • 8 maart om 10 uur

Het Bootcamp heeft zijn eigen besloten Facebook Groep waarin enkel de leden die deelnemen aan het Bootcamp toegang tot hebben. Het is een veilige omgeving waarin je in vertrouwen dingen kan delen, zaken kan bespreken, vragen kan stellen, elkaar kunt inspireren en motiveren,...

De leden die kiezen voor de VIP versie krijgen bovenop al het bovenstaande rechtstreekse toegang tot mij via Skype tijdens twee individuele sessies.

Tijdens deze sessies gaan we samen in op waar jij blokkades of weerstand ervaart, hoe je je afstem journal gebruikt, hoe het komt dat je je droomleven nog niet in je realiteit waarneemt,...

Dit is echt voor de mensen die volop willen gaan werken met de Wet van Aantrekking en die volledig willen gaan voor hun droom. Niet voor mensen die het werk niet willen doen of die zichzelf de investering niet waard vinden.

Voor de VIP versie zijn er maximum 10 plaatsten beschikbaar.

Dit omdat ik deze mensen voldoende tijd en waarde wil bieden.

Als je twijfelt over VIP versie of niet, geen probleem maar hou er rekening mee dat er maximum 10 plaatsen zijn. Wie eerst inschrijft, eerst heeft. Vol is vol. Ik creëer geen plaatsen bij voor VIP.

In de BASIS versie is er geen enkele beperking naar aantal deelnemers.

Ja, ik wil mijn droomleven creëren !VIP versie

Vanavond onze voorlaatste mastermindtraining . Wat een leuke ervaring!


Een aanrader voor iedereen die verandering wil in zijn leven!


Leer bewust omgaan met je gedachten en voel je beter!


Dank je Lieve Tubbax voor de leuke begeleiding! 😘


Het was een leerrijke , positieve ervaring! Top!

Nathalie H uit Vorselaar, België
Nathalie H uit Vorselaar, België

Lieve is het toonbeeld van waarmee ze andere vrouwen wil helpen: supervrouw zijn!!

Ze geeft inzichten waar je meteen mee aan de slag kan.

Wie wil groeien, geeft zij de nodige tools om dit op eigen tempo te doen.

Altijd weet ze op de juiste moment het juiste te zeggen of de juiste vraag te stellen.

Een eer om met haar samen te werken, we gaan nog veel van haar horen!

Dorien L uit Lille, België
Dorien L uit Lille, België Do Dream
Basis versie
99
 • 3 "theoretische" webinars
 • 3 Q&A webinars
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 6 weken begeleiding van mij in de besloten Facebookgroep
 • Levenslange toegang tot alle inhoud van dit Bootcamp
Ja, ik wil deelnemen aan het Basis Bootcamp Afstemmen

Frequently Asked Questions

Wat gebeurt er als ik de webinars niet live kan volgen ?

Alle webinars worden opgenomen en in de online omgeving van het Bootcamp geplaatst.  Bij intekening op het programma krijg je hiervoor de link zodat je altijd de webinars kan herbekijken.  Voor elk webinar krijg je vooraf een inschrijflink en een herinnering vooraleer we starten.

 

Wat als ik helemaal geen ervaring heb met afstemmen ?  Kan ik dan volgen ?

Het Bootcamp is geschikt voor iedereen, gevorderde en beginner.  Het proces van afstemmen komt sowieso aan bod in 1 van de webinars, immers herhaling helpt om iets beter te begrijpen.  Herhaling is voor iedere deelnemer nuttig.

Hoe lang duurt het Bootcamp ?

Het Bootcamp zelf loopt gedurende 6 weken.  Je krijgt bij intekening levenslang toegang tot alle content van het Bootcamp, ook na afsluiting van het programma.  Op die manier kan je, als je dat wil, achteraf het programma nog een keer doorlopen.  Helpt om het goed te integreren in je leven, immers elke keer ga je andere dingen opmerken of op andere dingen de nadruk leggen.

 

Kan ik tijdens het Bootcamp nog beslissen om een upgrade naar VIP te doen ?

Er zijn voor de VIP versie maximum 10 plaatsen beschikbaar.  Dit omdat ik mijn VIP deelnemers alle waarde en tijd wil kunnen geven.  Als je twijfelt over VIP, zou ik het zeker doen, om te vermijden dat je geen plaats meer hebt.  In dit geval geldt : wie eerst komt, eerst heeft en op is op.
Yet another faq title?

Kan ik online betalen ?

Ja, als je beslist om in te stappen in het Bootcamp wordt je doorverwezen naar de betaalpagina waar je kan betalen met bankcontact, kredietkaart of via overschrijving.  Alles in een volledige veilige betaalomgeving.

Wat zijn de resultaten die ik kan verwachten ?

Dat hangt helemaal af van hoeveel "werk" jij zelf doet.  Het Bootcamp volgen maar er niet actief mee aan de slag gaan, gaat je niet veel resultaten geven.  Niets krijg je voor niets.  Wet van Aantrekking werkt het best voor die mensen die beslissen om het een deel te laten worden van hun dagelijkse routine.  Ben je niet bereid om er dagelijks mee aan de slag te gaan of het afstem journal te gebruiken, dan kan je beter niet meedoen want dan ga je teleurgesteld zijn.  Het Bootcamp gaat niet ineens magisch je leven veranderen, dat moet je zelf doen door je denken te veranderen in combinatie met de Wet van Aantrekking.  Dit is precies wat ik je hier gedurende die 6 weken ga aanleren.

Heb je een vraag die hier niet tussen staat ?  Geen probleem.  Stuur me gerust een mail : lieve_tubbax@me.com

arrow

Ga nu voor je droomleven !!!