Ben jij op zoek naar geluk ?

Ben jij op zoek naar geluk ?

Geluk ligt verscholen heel diep in jezelf. Veel mensen zijn hun heel leven lang op zoek naar geluk. Ze lezen ontelbare boeken die over het onderwerp geschreven zijn, volgen cursussen om geluk te vinden,… Het is bijna een soort van Heilige Graal geworden. Iedereen zoekt ernaar en weinigen vinden het.

Dat komt omdat geluk geen einddoel is, de weg ernaar toe is veel belangrijker. Geluk zoek je niet. Geluk vind jou.

Geluik is niet te vinden in iets externs. Het ligt niet in anderen, in een plaats, in een splinternieuwe auto, een prachtig huis, een gebeurtenis,… Nee, geluk is daar niet te vinden.  Misschien gaan deze dingen/personen je een glimp van geluk geven, maar het is even snel weer weg als het gekomen is. Dan ga je weer op zoek naar het volgende dat jouw gelukkig moet maken.

Op die manier leg je geluk buiten jezelf. Je gaat het nooit langdurig vinden.

Dit zijn gewoon dingen en personen die er zijn, het is jouw perceptie van het ding of de persoon die je een gevoel van geluk geeft.

Geluk is een kwestie van perceptie.

Geluk zit diep verscholen in jezelf. Als je leert hoe je het kan oproepen in jezelf, ben je niet meer afhankelijk van externe zaken of personen voor jouw geluk.

Dan is geluk iets intrinsieks geworden, iets dat een wezenlijk deel uitmaakt van wie je bent. Hoeveel mooier is het leven niet als je dat kan ?

Dat is de reden dat we leven. Leven is vreugde, leven is spelen, leven is ontdekken, leven is genieten, leven is groeien, leven is nu ! PRESS PLAY !!!

Ik ben Lieve Tubbax. Met Be-lieve heb ik mijn missie in de wereld gezet om mensen te helpen met hun persoonlijke groei. Ik ben life en business coach, gespecialiseerd in de Wet van Aantrekking.

Ik ben stapelverliefd op het leven en geef graag deze passie aan jou door.  Wil jij ook een leven waar je geen vakantie van nodig hebt, maar waar je elke dag met volle teugen van geniet ?

Contacteer me en samen kijken we hoe ik ook jouw leven mooier en beter kan maken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Be-lieve in yourself and make all your dreams come true !

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.