Ben jij klaar voor mijn coaching ?

Ben jij klaar voor mijn coaching ?

 

Het meest frustrerende aan coach zijn, is dat je soms klanten krijgt waar je geen klik mee hebt, die niet doen wat je wil dat ze doen, die enkel komen om hun hele shitload over je uit te kappen en dan weer weg zijn.  Dat zijn klanten die energie vreten en die niets toevoegen aan mijn leven.  Dat zijn de klanten die niet bereid zijn om het werk te doen dat nodig is om te groeien.  Dat zijn de klanten die ik beu ben.

Klanten weigeren ?

Oeps, sorry, een coach die klanten weigert ?  Een coach die klanten beu is ?  Ja, verdomme !  Ik ben het hartstikke beu om mijn best te doen en mijn alles te geven en geen resultaten te zien.  Ik kan me daar enorm kwaad in maken en zoals gezegd het vreet aan mijn energie.

Dus heb ik een beslissing genomen (allez, eigenlijk heb ik die al een maand geleden genomen maar durfde ik er nog niet echt voor uit komen).  Ik neem geen klanten meer aan waarvan ik voel dat ze nog niet zijn waar ze moeten zijn om door mij gecoacht te worden.  Klanten die nog niet klaar zijn om hun leven in eigen handen te nemen, die nog steeds geleefd worden door hun omstandigheden en niet inzien dat ze zelf gecreëerd hebben en dus ook weer zelf kunnen stoppen.

Wie wel ?

Mijn energie en tijd reserveer ik enkel voor de mensen die het waard zijn.  De mensen die bereid zijn om hun leven in handen te nemen.  Die willen weten hoe het komt dat ze in hun huidige situatie zitten en daarbij bereid zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Face it, zo lang je geen verantwoordelijkheid neemt voor jezelf, bepaalt iedereen anders je leven en wordt je geleefd door je partner, je werk, je familie, je omstandigheden,…

Mijn ideale klant

Ben jij het beu om geleefd te worden ?

Bereid om te werken aan jezelf ?

Bereid om tot het uiterste te gaan om het leven te creëren waar je van droomt ?

Bereid om je zaak eindelijk naar het niveau te brengen waar het al lang moest zijn ?

Dan ben jij mijn ideale klant !

Ik als je coach/mentor

Zelf ben ik iemand die alles met 100% inzet doet, die haar verantwoordelijkheid opneemt en doet wat ze zegt.  Dat maakt dat ik dé persoon ben om jou te coachen en te mentoren.

Ik weet wat het van je vraagt, ik weet dat je jezelf meermaals gaat tegenkomen en dat je veel angst hebt om bepaalde dingen los te laten of te veranderen.  Ik weet dat verandering pijn doet.  Maar zonder pijn, geen groei !  Zo werkt het nu eenmaal.

Als coach ga ik je niet bij de hand nemen en je niet zeggen wat je moet doen.  Ik werk met hetgeen al in je zit, met je potentieel, met je dromen waarvan je soms denkt dat ze onrealistisch en onrealiseerbaar zijn.

Feit is dat ze dat op dit moment inderdaad zijn.

Zolang jij je mindset, je manier van denken, niet verandert, creëer je steeds opnieuw dezelfde resultaten en omstandigheden die je altijd al hebt gehad.  Verandering vraagt moed, vraagt inzicht, vraagt vertrouwen,…

Ben je klaar om mij je vertrouwen te geven ?

Klaar om je leven in eigen handen te nemen ?

Dan ga ik je leren anders denken.

Samen creëren we het leven van je dromen.  Dit gaat niet van vandaag op morgen, het heeft tijd nodig.  Maar met mijn manier van denken toe te passen, ga je meer realiseren in 1 maand dan andere mensen in 1 jaar.

Je groei kan ongelooflijk groot zijn.  Je moet alleen vertrouwen hebben in mij en in mijn manier van werken.

Ik ga je pushen buiten je comfortzone, ga je opdrachten en huiswerk geven, ga je leeswerk geven, ga je heel anders leren denken en ik leer je alles over de universele wetten omdat daar mijn hart in ligt.

Klaar om je bulshit en je  “ja-maars,…” achter je te laten ?

Klaar om er volledig voor te gaan ?

Gratis "Ontdek je richting" sessieVia Skype, 30 minuten 1 op 1

Ik hoop dat je jezelf het beste leven mogelijk wilt gunnen en samen met mij op weg wilt gaan naar meer overvloed in je leven.

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.