Ben jij een supervrouw ?

Ben jij een supervrouw ?

Supervrouwen

In mijn praktijk werk ik met supervrouwen.

Supervrouwen zijn, in mijn definitie, vrouwen tussen de 30 en 45 die een combinatie maken van werk met gezin – carrière met partner – carrière of eigen zaak met kinderen – gezin en haar eigen leven,…

Kortom vrouwen die op een bepaald punt in hun leven zichzelf de volgende vragen gaan stellen :

 • “Is het dit nu ?”
 • “Is dit wat ik voor de rest van mijn leven wil doen ?”
 • “Is dit de persoon die ik wil zijn ?”
 • “Waar zijn mijn idealen van vroeger gebleven ?”
 • “Wil ik mijn leven spenderen met deze partner ?”
 • “Ben ik alleen mama ?”
 • “Waar ben ik gebleven ?”
 • “Ik vind nergens rust”
 • “Ik voel me de taxi chauffeur van mijn kinderen”
 • “Mijn man heeft de perfecte job, ik niet”

Ik hou van werken met supervrouwen.  Vooral omdat ik er zelf 1 ben.  Ik weet perfect hoe het voelt om alles proberen te doen voor iedereen maar compleet aan jezelf voorbij te gaan.  Grenzen stellen is heel moeilijk.

Wanneer ga jij kiezen voor jezelf ?  

Je leven terug in eigen handen nemen is het mooiste cadeau dat je jezelf kan schenken.

Je herleeft, je hervindt jezelf.

Hoe ?

Door heel erg hard aan jezelf te gaan werken.  Door jezelf een schop onder je kont te geven en te beginnen nadenken over wat jij wilt.

Dit is niet gemakkelijk en vereist dat je eerlijk durft zijn met jezelf.  Moeilijk hé !

Je bent zo gewoon geworden aan jezelf in slaap te sussen :

 • “Nee, zo erg is het niet”
 • “Ik ben toch gelukkig ?”
 • “Ja, ik heb het superdruk en ben gefrustreerd, maar dat hoort bij deze periode in mijn leven.”
 • “Ik hou van mijn kinderen en ze hebben me nodig. Op een andere manier zou het niet gaan.”
 • “Mijn man en ik hebben geen tijd voor elkaar, maar dat is normaal, we hebben het beide zo druk.”

Allemaal excuses die je jezelf wijsmaakt en waar je jezelf mee tegenhoudt.

Zolang jij die bullshit blijft geloven, blijf je op dezelfde plaats waar je nu bent.

Het enige is dat je je oncomfortabel gevoel (geen rust vinden, te druk hebben, frustraties, geen zin in sex, slecht slapen,…) gaat blijven opbouwen.

Het resultaat is dat je na verloop van tijd (het gaat niet van vandaag op morgen) de volgende zaken gaat creëren in je leven : depressie, burn-out, te veel wegen, je man die vreemd gaat gaan, relatieproblemen, scheiding, ziek worden, auto-immuunziekte ontwikkelen,…

Je creëert je eigen leven

Oei, oei, heb ik nu juist gezegd dat je dat zelf creëert in je leven ?  Ja, dat heb je juist gelezen.

Ik weet dat dit heel hard klinkt maar zo werkt het lieve schat.

Zolang jij niet de beslissing neemt om je leven in eigen handen te nemen en je intuïtie negeert (die je al heel lang bepaalde zaken probeert te vertellen), ga je op den duur dingen in je leven creëren die je gaan dwingen om na te denken of te stoppen met je hoofd in het zand te steken.

Je gedachten creëren je reacties.  Als je hetzelfde blijft denken dat je altijd al gedacht hebt, ga je dezelfde resultaten creëren die je altijd gehad hebt.

Verandering ? Hoe ?

Ben je klaar om eindelijk te luisten naar jezelf ?  Ben je klaar met je excuses waarom je leven niet loopt zoals het moet ?  Ben je klaar om het leven te gaan leiden dat je écht wilt ? Ben je klaar om echt te werken aan jezelf ?  Bereid om je denken te veranderen ?

Dan ben je klaar voor mijn coaching.  Als coach ben ik hard voor jou, ik wieg je niet in slaap, ik confronteer je met je angsten, haal je uit je comfortzone, laat je je verantwoordelijkheid nemen,… allemaal met de intentie om je te laten groeien tot de beste versie van jezelf !

De vrouwen die ik begeleid zijn de échte supervrouwen !  Dat zijn de vrouwen die durven kiezen voor zichzelf en daardoor hun leven gaan veranderen.  De vrouw die werkt voor hetgeen ze wil, de vrouw die haar verantwoordelijkheid voor haar eigen leven terug neemt, de vrouw die zich niet meer laat leven door anderen,…  Ik ben trots op mijn supervrouwen !!!!

Gratis "Ontdek je richting" sessieSkype sessie van 30 minuten

Hoe durf ik dit zeggen ?

Als je nu denkt, zij heeft makkelijk praten, zij heeft het perfecte leven,...  Vergis je niet, alles wat ik heb en wat ik heb bereikt, daar heb ik heel erg hard voor moeten werken.  Ik ben heel diep moeten gaan, heb heel mijn leven in vraag gesteld en heb heel zware beslissingen genomen om te komen waar ik nu ben.

Dat was niet makkelijk en zeker niet evident, maar ik kan met de hand op mijn hart zeggen : ik ben gelukkiger dan ooit !

Mijn werk is nooit af, persoonlijke groei blijft doorgaan, je hele leven lang.  Stoppen met groei, is stoppen met leven.  

Ik heb zelf een persoonlijke coach, natuurlijk !!!  Elke dag werk ik verder aan een betere versie van mezelf, zou stom zijn om zelf coach te zijn en te denken dat je dan klaar bent met je groei !  Fout, werken aan jezelf is het mooiste wat er is !!!

 

 

 

Wat denk jij ervan ? Geef gerust je mening.