Op 14 en 15 oktober 2017 organiseer ik mijn tweede event : “Be your own Authentic Self”

Na de feedback van vorige editie in maart, heb ik er bewust voor gekozen om jullie nog meer waarde te bieden.

Daarom heb ik ervoor gekozen om dit keer voor een heel weekend te kiezen !

De locatie is dezelfde : de prachtige kapelzaal van viersterrenhotel Karmel op de Grote Markt te Herentals.

Er is ruimte voor 100 personen die klaar zijn om in hun Authentieke Zelf te stappen.

Verwacht je tijdens dit event aan een mix van mindset werk, opdrachten, inspirerende verhalen, … en nog veel meer.  Dit alles overgoten met een spiritueel sausje.

Mijn lieve dames van mijn Business Masterclass brengen elk een stukje van hun eigen verhaal en stellen zichzelf en hun magische bedrijf graag aan je voor.

De hele dag is tip top verzorgd.  Je wordt ontvangen tijdens beide dagen met koffie, thee, koffiekoeken,…  Op zaterdag en zondagmiddag is er een lunch met dessert voorzien.  We sluiten het event op zondag avond af met een receptie om te toasten op ons Authentieke Zelf.

Dit prachtige volledig verzorgde tweedaagse event heeft een waarde van meer dan 499 euro/persoon maar bied ik je graag aan voor de prijs van 119 euro/persoon

Optioneel kan je inschrijven voor de volgende zaken :

  • Exclusieve Workshop Miracle Morning op zondag 15 oktober van 6 tot 7 uur.  Samen met maximum 20 personen ga ik de Miracle Morning in praktijk toepassen.  Ik pas dit ondertussen al meer dan 1 jaar elke dag toe en mede daardoor is mijn bedrijf moeiteloos succesvol.  Je kan deze optionele workshop volgen voor 109 euro/persoon
  • Exclusief 3 gangen diner met aangepaste wijnen in gezelschap van mezelf.  Dit diner gaat door op zaterdagavond 14 oktober in Hotel De Zalm (vlak aan waar het event doorgaat).  Er is plaats voor maximum 50 personen.  Je kan dit unieke diner bijwonen voor 79 euro/persoon
  • VIP bij het exclusief 3 gangen diner : hierbij zit je bij mij aan tafel en kan je rechtstreeks met mij contact maken : 99 euro/persoon (max 6 plaatsen nog beschikbaar)
  • Ik heb zowel in Hotel Karmel als in Hotel De Zalm kamers in optie genomen.  Voor de mensen die graag blijven logeren is dat een oplossing.  De prijzen variëren van 110 – 150 euro/kamer met ontbijt.  Single en dubbele kamers zijn mogelijk.  Als je kiest voor een dubbele kamer is het iets goedkoper.  Er zijn zowel standaard als luxe kamers beschikbaar.  Gelieve bij mij te informeren ivm prijzen en beschikbaarheid.